Србац: Погинуло једно лице, возач побјегао па ухапшен

Возач мопеда Мићо Грумић (34) из мјеста Лилић код Српца погинуо је у саобраћајној несрећи на магистралном путу у мјесту Кобаш код Српца, а полиција је ухапсила возача аутомобила који се удаљио с лица мјеста.

Република Српска 24.07.2021 | 11:20
Србац: Погинуло једно лице, возач побјегао па ухапшен

Како је саопштено из Окружног јавног тужилаштва Бањалука, несрећа се догодила прошле ноћи, у 1.24 часа, а увиђајем је утврђено да је Грумић, који је смртно страдао, управљао мопедом, док се други учесник Дарио Ивановић (29), возач “голфа”, удаљио са лица мјеста.

Србачка полиција ухапсила је Ивановића, из мјеста Нове Веси код Српца, због основане сумње да је починио кривично дјело угрожавање јавног саобраћаја и он се налази на криминалистичкој обради.

Увиђај је обавио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Вукашин Кондић са полицијским службеницима Полицијске станице Србац.

Наложена је обдукција тијела страдалог, која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске.

Тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере, као и вјештачења ради утврђивања околности ове саобраћајне несреће.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Зоран

24.07.2021 09:59

И опет си ти крив МД што се тај савесни возач удаљио односно побегао и полиција га морала тражити и хапсити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стварност

24.07.2021 13:02

Ово постало популарно, убијеш човјека и побјегнеш ??? Страшнооооо !!?? Какви смо ми то људи постали??? Зар је могуће да убијеш и свјесно одеш као да се ништа није десило? Кајо се са тим живи, алоооо??!! Породици саулешће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено

25.07.2021 07:21

Патроле више не постоје а дјеловале су ефикасно ако ништа бар превентивно !?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Апсурд

25.07.2021 10:30

Возачи преморени нико не контролише те људе аутобусе кажу Њемачка полиција луда и зајебана и нека је и треба само по џепу другачије не може ево примјер који говори о томе !

ОДГОВОРИТЕ