Srbac: Poginulo jedno lice, vozač pobjegao pa uhapšen

Vozač mopeda Mićo Grumić (34) iz mjesta Lilić kod Srpca poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu u mjestu Kobaš kod Srpca, a policija je uhapsila vozača automobila koji se udaljio s lica mjesta.

Republika Srpska 24.07.2021 | 11:20
Srbac: Poginulo jedno lice, vozač pobjegao pa uhapšen

Kako je saopšteno iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, nesreća se dogodila prošle noći, u 1.24 časa, a uviđajem je utvrđeno da je Grumić, koji je smrtno stradao, upravljao mopedom, dok se drugi učesnik Dario Ivanović (29), vozač “golfa”, udaljio sa lica mjesta.

Srbačka policija uhapsila je Ivanovića, iz mjesta Nove Vesi kod Srpca, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja i on se nalazi na kriminalističkoj obradi.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Vukašin Kondić sa policijskim službenicima Policijske stanice Srbac.

Naložena je obdukcija tijela stradalog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja radi utvrđivanja okolnosti ove saobraćajne nesreće.

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Zoran

24.07.2021 09:59

I opet si ti kriv MD što se taj savesni vozač udaljio odnosno pobegao i policija ga morala tražiti i hapsiti.

ODGOVORITE
Name

Stvarnost

24.07.2021 13:02

Ovo postalo popularno, ubiješ čovjeka i pobjegneš ??? Strašnooooo !!?? Kakvi smo mi to ljudi postali??? Zar je moguće da ubiješ i svjesno odeš kao da se ništa nije desilo? Kajo se sa tim živi, aloooo??!! Porodici saulešće.

ODGOVORITE
Name

Iskreno

25.07.2021 07:21

Patrole više ne postoje a djelovale su efikasno ako ništa bar preventivno !?

ODGOVORITE
Name

Apsurd

25.07.2021 10:30

Vozači premoreni niko ne kontroliše te ljude autobuse kažu Njemačka policija luda i zajebana i neka je i treba samo po džepu drugačije ne može evo primjer koji govori o tome !

ODGOVORITE