Телеком Србија: Најбољи фудбал на једном мјесту

Ових дана цела Србија прича о Премијер лиги и Телекому Србија, чак су и новинари постављали питања о томе председнику Републике.

Србија 24.07.2021 | 08:15
Телеком Србија: Најбољи фудбал на једном мјесту

"Реч је о најквалитетнијој лиги, а први пут је реч о шест година, пре је било на три године, што је доста битно, јер за тај период може да се направи доста прихода од тих права", каже за Прву ТВ директор Телекома Србија Владимир Лучић.

"Први пут је сав квалитетан светски фудбал груписан на једно место, јер осим Премијер лиге добили смо права на преносе шпанске, италијанске, француске лиге и свих утакмица Лиге шампиона и Лиге Европе", истиче Лучић.

"При томе ових пет лига већ од ове године корисници могу да гледају, а Премијер лигу смо добили од сезоне 2022-23. и то на шест година"; објаснио је, додавши да ће преносити свих 380 утакмица у сезони.

"Успели смо оно што су сви наши садашњи и будући корисници тражили од нас - да сав квалитетан светски фудбал буде на једном месту на једном каналу, на Арени спорт. Битно је што је то право од Словеније до Северне Македоније", казао је Лучић, додајући да ће тако и у тим земљама повећати број корисника и приходе.

Директор Телекома Србија након тога говорио је о, како каже, медијској кампањи коју против државне телекомуникационе компаније води конкуренција.

Како је рекао, то није поколебало Телеком, па је профит за првих шест месеци године већи него за читаву прошлу годину, и то за скоро 30 одсто.

(Б92)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Еуро 2020

24.07.2021 06:34

А ста би са ЕУРО 2020? Питање за мтел ба

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

24.07.2021 12:34

Најбољи и најскупљи. Шта толико кошта, па да кошта пола милијарде евра?

ОДГОВОРИТЕ
Name

КМЕТ СИМАН

25.07.2021 08:19

Имају 600 милиона за шпрдњу, а немају 300 хиљада за оно дијете што су послали у Мађарску и још ко зна колико нечије дјеце

ОДГОВОРИТЕ