Telekom Srbija: Najbolji fudbal na jednom mjestu

Ovih dana cela Srbija priča o Premijer ligi i Telekomu Srbija, čak su i novinari postavljali pitanja o tome predsedniku Republike.

Srbija 24.07.2021 | 08:15
Telekom Srbija: Najbolji fudbal na jednom mjestu

"Reč je o najkvalitetnijoj ligi, a prvi put je reč o šest godina, pre je bilo na tri godine, što je dosta bitno, jer za taj period može da se napravi dosta prihoda od tih prava", kaže za Prvu TV direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić.

"Prvi put je sav kvalitetan svetski fudbal grupisan na jedno mesto, jer osim Premijer lige dobili smo prava na prenose španske, italijanske, francuske lige i svih utakmica Lige šampiona i Lige Evrope", ističe Lučić.

"Pri tome ovih pet liga već od ove godine korisnici mogu da gledaju, a Premijer ligu smo dobili od sezone 2022-23. i to na šest godina"; objasnio je, dodavši da će prenositi svih 380 utakmica u sezoni.

"Uspeli smo ono što su svi naši sadašnji i budući korisnici tražili od nas - da sav kvalitetan svetski fudbal bude na jednom mestu na jednom kanalu, na Areni sport. Bitno je što je to pravo od Slovenije do Severne Makedonije", kazao je Lučić, dodajući da će tako i u tim zemljama povećati broj korisnika i prihode.

Direktor Telekoma Srbija nakon toga govorio je o, kako kaže, medijskoj kampanji koju protiv državne telekomunikacione kompanije vodi konkurencija.

Kako je rekao, to nije pokolebalo Telekom, pa je profit za prvih šest meseci godine veći nego za čitavu prošlu godinu, i to za skoro 30 odsto.

(B92)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Euro 2020

24.07.2021 06:34

A sta bi sa EURO 2020? Pitanje za mtel ba

ODGOVORITE
Name

Direkt

24.07.2021 12:34

Najbolji i najskuplji. Šta toliko košta, pa da košta pola milijarde evra?

ODGOVORITE
Name

KMET SIMAN

25.07.2021 08:19

Imaju 600 miliona za šprdnju, a nemaju 300 hiljada za ono dijete što su poslali u Mađarsku i još ko zna koliko nečije djece

ODGOVORITE