Наташа открила како изгледа њен живот ван камера!

Наташа Беквалац посветила се пословним обнавезама, па тако увелико наступа, а на једном наступу изненадила је присутне када се појавила у белој хаљини.

Забава 22.07.2021 | 20:32
Наташа открила како изгледа њен живот ван камера!

Многи су је упутали да ли планира да поново стане на луди камен.

- Па, није свака бела хаљина венчаница, бар у овом случају. Мада, било их је – каже Наташа кроз смех.
Nataša Bekvalac
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Новосадска певачица је у последњим данима уживала на Јадрану са ћеркама, Ханом и Катјом, а како су обе имале прилику да се увере како изгледа мамино спремање за један наступ, Наташа је открила да ли је њена старија ћерка остала при одлуци да заплови у певачке воде.

- Како изгледа тај мој свет и генерално мој посао ја сам јој показала још у некој шестој години, када је њој изгледало све бајно и сјано. Онда сам је повела са собом на један продужени викенд, и то комбијом са бендом, и од тада је екстремно променила мишљење – рекла је Беквалчева.

Ипак, оно што сви могли да примете јесте да се Наташа појавила у изазовној, црној комбинацији, али она скромно открива да није увек најсигурнија када је реч о њеном изгледу.

- Па, ја никад себе нисам сматрала добром рибом. Нећу да будем жртва било чега, сигурно ме не бисте доживели као најсе*сипилнију када бисте би ме видели ујутру, рашчупану како јурцам да л' да прво направим доручак, изнесем смеће или изведем псе, или, оно, размислим о свом животу – рекла је она у "Премијери".

Nataša Bekvalac
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

(Курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Свашта

22.07.2021 20:35

Зар је она сад тако ружна?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србијо

23.07.2021 14:39

Цувај овако благо ово се ретко радја,многима је помогла бас када им је било нај тезе.

ОДГОВОРИТЕ