Nataša otkrila kako izgleda njen život van kamera!

Nataša Bekvalac posvetila se poslovnim obnavezama, pa tako uveliko nastupa, a na jednom nastupu iznenadila je prisutne kada se pojavila u beloj haljini.

Zabava 22.07.2021 | 20:32
Nataša otkrila kako izgleda njen život van kamera!

Mnogi su je uputali da li planira da ponovo stane na ludi kamen.

- Pa, nije svaka bela haljina venčanica, bar u ovom slučaju. Mada, bilo ih je – kaže Nataša kroz smeh.
Nataša Bekvalac
FOTO: PRINTSCREEN

Novosadska pevačica je u poslednjim danima uživala na Jadranu sa ćerkama, Hanom i Katjom, a kako su obe imale priliku da se uvere kako izgleda mamino spremanje za jedan nastup, Nataša je otkrila da li je njena starija ćerka ostala pri odluci da zaplovi u pevačke vode.

- Kako izgleda taj moj svet i generalno moj posao ja sam joj pokazala još u nekoj šestoj godini, kada je njoj izgledalo sve bajno i sjano. Onda sam je povela sa sobom na jedan produženi vikend, i to kombijom sa bendom, i od tada je ekstremno promenila mišljenje – rekla je Bekvalčeva.

Ipak, ono što svi mogli da primete jeste da se Nataša pojavila u izazovnoj, crnoj kombinaciji, ali ona skromno otkriva da nije uvek najsigurnija kada je reč o njenom izgledu.

- Pa, ja nikad sebe nisam smatrala dobrom ribom. Neću da budem žrtva bilo čega, sigurno me ne biste doživeli kao najse*sipilniju kada biste bi me videli ujutru, raščupanu kako jurcam da l' da prvo napravim doručak, iznesem smeće ili izvedem pse, ili, ono, razmislim o svom životu – rekla je ona u "Premijeri".

Nataša Bekvalac
FOTO: PRINTSCREEN

(Kurir.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Svašta

22.07.2021 20:35

Zar je ona sad tako ružna?!

ODGOVORITE
Name

Srbijo

23.07.2021 14:39

Cuvaj ovako blago ovo se retko radja,mnogima je pomogla bas kada im je bilo naj teze.

ODGOVORITE