Након полицијске обраде отац и син пуштени на слободу

- Полицијски службеници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске пустили су након криминалистичке обраде на слободу лица чији су иницијали П.Д. и Г.Д. који су лишени слободе у Бањалуци.

Република Српска 20.07.2021 | 18:02
Након полицијске обраде отац и син пуштени на слободу

Окружном јавном тужилаштву Бањалука биће поднесен извјештај против лица П.Д. за кривично дјело прикривање, док је лице Г.Д. саслушано у својству свједока, саопштено је из МУП-а.

Како се наводи, приликом претреса локација које користе наведена лица, код П.Д. су пронађена два моторна возила за којим је расписана потрага.

Полицијски службеници настављају истрагу и даље активности у овом предмету. 

Ради се о оцу и сину Петру и Гојку Дукић, који су ухапшени у недјељу увече у склопу акције која се води против полицијских инспектора и шкаљарца Милоша Божовића.

Подсјетимо да је током прошлог викенда у Бањалуци ухапшено шест лица због веза са регионалним криминалним групама, међу којима су и три високорангирана инспектора МУП-а Републике Српске. Међу ухапшеним био је и Црногорац Милош Божовић, који се налазио на потјерници Интерпола, а наводно је повезан и са шкаљарском криминалном групом.

(БН/Срна)  

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Неустрасиви

20.07.2021 16:25

Наравно да су пустени,хапсење је слузило да се народу замазу оци,иду избори па крецу у ко зна коју обману градјана по реду !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слуцајни

21.07.2021 05:28

Ако и даље на овакве и уопсте било какве нацине могу обманути народ, онда реално овај народ боље и не заслузује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КМЕТ СИМАН

22.07.2021 10:50

Не контам, неки Обрад пустио оца и сина на слободу, што

ОДГОВОРИТЕ