Nakon policijske obrade otac i sin pušteni na slobodu

- Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske pustili su nakon kriminalističke obrade na slobodu lica čiji su inicijali P.D. i G.D. koji su lišeni slobode u Banjaluci.

Republika Srpska 20.07.2021 | 18:02
Nakon policijske obrade otac i sin pušteni na slobodu

Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biće podnesen izvještaj protiv lica P.D. za krivično djelo prikrivanje, dok je lice G.D. saslušano u svojstvu svjedoka, saopšteno je iz MUP-a.

Кako se navodi, prilikom pretresa lokacija koje koriste navedena lica, kod P.D. su pronađena dva motorna vozila za kojim je raspisana potraga.

Policijski službenici nastavljaju istragu i dalje aktivnosti u ovom predmetu. 

Radi se o ocu i sinu Petru i Gojku Dukić, koji su uhapšeni u nedjelju uveče u sklopu akcije koja se vodi protiv policijskih inspektora i škaljarca Miloša Božovića.

Podsjetimo da je tokom prošlog vikenda u Banjaluci uhapšeno šest lica zbog veza sa regionalnim kriminalnim grupama, među kojima su i tri visokorangirana inspektora MUP-a Republike Srpske. Među uhapšenim bio je i Crnogorac Miloš Božović, koji se nalazio na potjernici Interpola, a navodno je povezan i sa škaljarskom kriminalnom grupom.

(BN/Srna)  

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Neustrasivi

20.07.2021 16:25

Naravno da su pusteni,hapsenje je sluzilo da se narodu zamazu oci,idu izbori pa krecu u ko zna koju obmanu gradjana po redu !!!

ODGOVORITE
Name

Slucajni

21.07.2021 05:28

Ako i dalje na ovakve i uopste bilo kakve nacine mogu obmanuti narod, onda realno ovaj narod bolje i ne zasluzuje.

ODGOVORITE
Name

KMET SIMAN

22.07.2021 10:50

Ne kontam, neki Obrad pustio oca i sina na slobodu, što

ODGOVORITE