Зеница: Погинула три младића, један повријеђен

Троје погинулих и једна тешко повријеђена особа, епилог је синоћње саобраћајне несреће на магистралном путу М-17, која се око 22.10 догодила у Јелини, код Зенице, потврдио је Фени дежурни оперативни Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона.

Босна и Херцеговина 20.07.2021 | 09:59
Зеница: Погинула три младића, један повријеђен

У несрећи је учествовало једно теретно и једно путничко моторно возило марке форд мондео.

"Сви страдали су из путничког возила, а тешко повријеђена особа превезена је на Ургентни блок Кантоналне болнице Зеница. Увиђајем је руководио дежурни Кантонални тужилац ЗДК", истакао је дежирни оперативни МУП-а ЗДК те је најавио како ће у току дана бити познато и више информација о идентитету погинулих и повријеђеног.

На мјесту несреће интервенисали су и припадници Професионалне ватрогасне јединице Зеница те су учествовали у извлачењу тијела настардалих из путничког аутомобила, који се налазио испод "теретњака".

Како је потврђено из полиције за Аваз, у несрећи су погинули А.Т. (19), А.Г. (19) и Н.К. (22), док је тешко повријеђен Н.М. (17).

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ре

20.07.2021 08:10

Завршила дјеца школу, а родитељи одмах дјецу купили кола, чим постану пунољетни обавезна су кола и возачки испит, као да се без кола не може живјети. Најважније је да сви дјеци купују кола чум напуне 18г.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТУГА

20.07.2021 08:32

Лоси: закони,путеви,увози се смеце од аутомобила, едукација-катастрофа,казне,алкохол-дрога у саобрацају родитељи који требају да свате да једна пунољетна особа треба да поцне зивјети и размисљати самостално. Босански хомосапијенс наставља да зиви у средњем вјеку зато нам је тако