Zenica: Poginula tri mladića, jedan povrijeđen

Troje poginulih i jedna teško povrijeđena osoba, epilog je sinoćnje saobraćajne nesreće na magistralnom putu M-17, koja se oko 22.10 dogodila u Jelini, kod Zenice, potvrdio je Feni dežurni operativni Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Bosna i Hercegovina 20.07.2021 | 09:59
Zenica: Poginula tri mladića, jedan povrijeđen

U nesreći je učestvovalo jedno teretno i jedno putničko motorno vozilo marke ford mondeo.

"Svi stradali su iz putničkog vozila, a teško povrijeđena osoba prevezena je na Urgentni blok Kantonalne bolnice Zenica. Uviđajem je rukovodio dežurni Kantonalni tužilac ZDK", istakao je dežirni operativni MUP-a ZDK te je najavio kako će u toku dana biti poznato i više informacija o identitetu poginulih i povrijeđenog.

Na mjestu nesreće intervenisali su i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zenica te su učestvovali u izvlačenju tijela nastardalih iz putničkog automobila, koji se nalazio ispod "teretnjaka".

Kako je potvrđeno iz policije za Avaz, u nesreći su poginuli A.T. (19), A.G. (19) i N.K. (22), dok je teško povrijeđen N.M. (17).

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

re

20.07.2021 08:10

Završila djeca školu, a roditelji odmah djecu kupili kola, čim postanu punoljetni obavezna su kola i vozački ispit, kao da se bez kola ne može živjeti. Najvažnije je da svi djeci kupuju kola čum napune 18g.

ODGOVORITE
Name

TUGA

20.07.2021 08:32

Losi: zakoni,putevi,uvozi se smece od automobila, edukacija-katastrofa,kazne,alkohol-droga u saobracaju roditelji koji trebaju da svate da jedna punoljetna osoba treba da pocne zivjeti i razmisljati samostalno. Bosanski homosapijens nastavlja da zivi u srednjem vjeku zato nam je tako