Због освете бившем прошла 49 пута кроз црвено са његовим аутом!

Кинескињу и њеног саучесника полиција је недавно привела због бизарног саобраћајног прекршаја! Наиме, девојка је изнајмила аутомобил свог бившег дечка и у току два дана прошла 49 пута кроз црвено светло!

Забава 19.07.2021 | 15:27
Због освете бившем прошла 49 пута кроз црвено са његовим аутом!

Кинески медији су недавно известили о бизарном случају у којем је млада жена из Шаосинга провинције Ђеђанг у источној Кини, покушала да се освети бившем момку што ју је оставио користец́и сопствени аутомобил како би довео до проблема са законом.

Жена, наводно је преко интернет апликације за изнајмљивање аутомобила убедила другог мушкарца чије је име Лу, како наводи Неw Yорк пост,да изнајми аутомобил њеног бившег дечка

А затим је возилом прошла 49 пута кроз црвено светло успут кршећи бројна саобраћајна правила са изричитом намером да власника ( њеног бившег момка) доведе до проблема са законом невоља са законом.

Због овога је полиција приметила одмах неправилно понашање возача за воланом изнајмљеног Аудија те спровела истрагу. Претражујуц́и евиденцију, полиција је брзо открила да је возило изнајмио човек по презимену Чен, од власника Qиан.

Након што му се полиција обратила због саобрац́ајних прекршаја, Чен је брзо објаснио рекавши полицајцима да је изнајмио овај аутомобил на захтев пријатељице по имену Лу, која је била за воланом изнајмљеног аутомобила, када је аутомобил прошао 49 пута кроз црвено

Случај је постао још бизарнији када се открило због чега је Зу одлучио да помогне девојци да се освети бившем дечку. Наиме, он је Лу прогонио дуже времена, а када му се обратила са предлогом, рекла му је да је саучесништво у суманутој освети, једини начин да изађе са њим на љубавни састанак.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар