Zbog osvete bivšem prošla 49 puta kroz crveno sa njegovim autom!

Kineskinju i njenog saučesnika policija je nedavno privela zbog bizarnog saobraćajnog prekršaja! Naime, devojka je iznajmila automobil svog bivšeg dečka i u toku dva dana prošla 49 puta kroz crveno svetlo!

Zabava 19.07.2021 | 15:27
Zbog osvete bivšem prošla 49 puta kroz crveno sa njegovim autom!

Kineski mediji su nedavno izvestili o bizarnom slučaju u kojem je mlada žena iz Šaosinga provincije Đeđang u istočnoj Kini, pokušala da se osveti bivšem momku što ju je ostavio koristeći sopstveni automobil kako bi doveo do problema sa zakonom.

Žena, navodno je preko internet aplikacije za iznajmljivanje automobila ubedila drugog muškarca čije je ime Lu, kako navodi New York post,da iznajmi automobil njenog bivšeg dečka

A zatim je vozilom prošla 49 puta kroz crveno svetlo usput kršeći brojna saobraćajna pravila sa izričitom namerom da vlasnika ( njenog bivšeg momka) dovede do problema sa zakonom nevolja sa zakonom.

Zbog ovoga je policija primetila odmah nepravilno ponašanje vozača za volanom iznajmljenog Audija te sprovela istragu. Pretražujući evidenciju, policija je brzo otkrila da je vozilo iznajmio čovek po prezimenu Čen, od vlasnika Qian.

Nakon što mu se policija obratila zbog saobraćajnih prekršaja, Čen je brzo objasnio rekavši policajcima da je iznajmio ovaj automobil na zahtev prijateljice po imenu Lu, koja je bila za volanom iznajmljenog automobila, kada je automobil prošao 49 puta kroz crveno

Slučaj je postao još bizarniji kada se otkrilo zbog čega je Zu odlučio da pomogne devojci da se osveti bivšem dečku. Naime, on je Lu progonio duže vremena, a kada mu se obratila sa predlogom, rekla mu je da je saučesništvo u sumanutoj osveti, jedini način da izađe sa njim na ljubavni sastanak.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar