Саслушан члан шкаљарског клана ухапшен у БЛ

Лице ухапшено у Бањалуци, блиско такозваном шкаљарском клану, саслушано је у Тужилаштву БиХ у својству свједока у предмету "Дарко Елез и други", потврдио је јутрос Срни портпарол Тужилаштва БиХ Борис Грубешић.

Босна и Херцеговина 19.07.2021 | 10:46
Саслушан члан шкаљарског клана ухапшен у БЛ

Он је подсјетио да је Тужилаштво БиХ јуче затражило саслушање овог лица и да спроводи опсежнију истрагу у предмету "Дарко Елез и други", у којој се истражују елементи организованог криминала повезани са више тешких кривичних дјела.

У Бањалуци је по међународној потјерници  ухапшен Милош Божовић са Цетиња, осумњичен за тешко убиство.

Ухапшени су и полицијски службеници Младен Миловановић, Предраг Ватреш и Горана Речевић због постојања основа сумње да су починили кривично дјело помоћ учиниоцу послије извршеног кривичног дјела.

Хапшење су извршили полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет, у сарадњи са припадницима Жандармерије МУП-а Српске.

(Срна)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тиг

19.07.2021 10:38

Цудо га нису пустили на слободу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фениx

19.07.2021 11:25

Ја се сјећам за вријеме Тите на станици ресторан ради нон стоп а жестоко пиће се неточи иза 1 х. Ми пијемо алкохол из филџана за кафу,кријемо се ако полиција наидје.А данас полиција има своје кланове и бизнисе,какав посао у служби,служба служи за прикривање кривинала,боже драги а тако је и суд и политичари и здравство ...све све. Ко кад крпиш кућу па схватиш да је је најбоље срушити па из темеља нову градити,тако је и са овом Додиковом власти.

ОДГОВОРИТЕ