Saslušan član škaljarskog klana uhapšen u BL

Lice uhapšeno u Banjaluci, blisko takozvanom škaljarskom klanu, saslušano je u Tužilaštvu BiH u svojstvu svjedoka u predmetu "Darko Elez i drugi", potvrdio je jutros Srni portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić.

Bosna i Hercegovina 19.07.2021 | 10:46
Saslušan član škaljarskog klana uhapšen u BL

On je podsjetio da je Tužilaštvo BiH juče zatražilo saslušanje ovog lica i da sprovodi opsežniju istragu u predmetu "Darko Elez i drugi", u kojoj se istražuju elementi organizovanog kriminala povezani sa više teških krivičnih djela.

U Banjaluci je po međunarodnoj potjernici  uhapšen Miloš Božović sa Cetinja, osumnjičen za teško ubistvo.

Uhapšeni su i policijski službenici Mladen Milovanović, Predrag Vatreš i Gorana Rečević zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

Hapšenje su izvršili policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet, u saradnji sa pripadnicima Žandarmerije MUP-a Srpske.

(Srna)

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Tig

19.07.2021 10:38

Cudo ga nisu pustili na slobodu!

ODGOVORITE
Name

Fenix

19.07.2021 11:25

Ja se sjećam za vrijeme Tite na stanici restoran radi non stop a žestoko piće se netoči iza 1 h. Mi pijemo alkohol iz fildžana za kafu,krijemo se ako policija naidje.A danas policija ima svoje klanove i biznise,kakav posao u službi,služba služi za prikrivanje krivinala,bože dragi a tako je i sud i političari i zdravstvo ...sve sve. Ko kad krpiš kuću pa shvatiš da je je najbolje srušiti pa iz temelja novu graditi,tako je i sa ovom Dodikovom vlasti.

ODGOVORITE