Уочи састанка са Куртијем: Предаја није опција

Предсједник Србије Александар Вучић истакао је данас на путу за Брисел, гдје ће се састати са премијером привремених приштинских институција Аљбином Куртијем, да су разговори са албанским представницима важни јер се тиме чувају мир и стабилност.

Србија 19.07.2021 | 09:22
Уочи састанка са Куртијем: Предаја није опција

"Никада није посебно пријатно ни путовање, ни боравак у Бриселу када водите разговоре са албанским представницима. Међутим, за Србију је то важно, јер тиме помажемо нашем народу на КиМ, чувамо мир и стабилност који су од пресудног значаја за економски напредак целе Србије", написао је Вучић на Инстаграм налогу "будућностсрбијеав".

Он је објавио фотографију из авиона на којој прегледа материјале пред састанак са Куртијем.

"У авиону, увек, баш као у студентским данима, обнављам градиво и припремам се за тешке састанке. Предаја није опција", навео је Вучић.

Предсједник Србије Александар Вучић и премијер привремених институција Косова, Аљбин Курти, састаће се данас у Бриселу, на новој рунди дијалога Београда и Приштина на високом политичком нивоу.

Нова рунда разговора у Бриселу предвиђено је да почне у 14 часова билатералним састанцима двије стране са посредницима ЕУ.

(Тањуг)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Јаффа

19.07.2021 07:32

Нема предаје! Шта год политичари закували.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срби су

19.07.2021 08:18

Најборбенији народ на планети, њих не мозете укројити ни у један свијетски поредак а да не мисле главом и ако знају да губе,увијек на страни истине и без зестоке борбе недају слободу и правду као основ за људска бица....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Срби су

19.07.2021 09:35

Управо тако. Сви народи на Балкану су погнули кицму иако нису бомбардовани и постали су вазали САД и Њемачке. Иако јој то није у генима и Црна Гора се прикључила бескичмењацима. Вучић региону даје вакцине, а комшије на сваком углу забију нож у леђа Србији. Тешко је опстати јагњету међу звјерима, а још те звијери оптужују да си геноцидан, само зато што се бориш за опстанак Срба.

Name

РЕ РЕ Срби су

19.07.2021 11:37

Даје вакцине, лијепо од њега, само знаш да је скупље уништити те вакцине него поклонити их, шта се правиш паметан па нешто пишеш

Name

Тахана

19.07.2021 08:40

Политицарима вјеровати наком 20 година исте политике је сулудо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Худини

19.07.2021 09:58

Само нам је среца сто у овом историјском тренутку имамо тако једну моралну и људску громаду на целу дрзаве!И тако паметне људе у екселенцијином окрузењу,поцев од вулина,вујовицке и јоксимовицке!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КМЕТ СИМАН

19.07.2021 12:55

Додатак претходној мисли, каже овај и онај човек да више никад неће дозволити олују, ја кажем да нема ни потребе за олујама колико нас је остало тамо биће довољан и дашак а за нас овдје назив ће бити ако буде повјетарац

ОДГОВОРИТЕ