Ухапшен осумњичени да је сачмаром ранио музичара на свадби

Припадници Полицијске станице Србац ухапсили су Милу Ковачевића (24) из тог мјеста, због сумње да је несрећним случајем на свадбио ранио музичара Драгослава Бучића (32) из Лознице.

Република Српска 18.07.2021 | 12:11
Ухапшен осумњичени да је сачмаром ранио музичара на свадби

Повријеђено лице је превезено у Унуверзитетски клинички центар Републике Српске на даље збрињавање.

Полицијској станици Србац је у 2.15 часова пријављено да је у просторије здравствене установе у тој општини довезено лице са повредама лијеве наткољенице, које је задобило од ватреног оружја.

Полиција је по пријави утврдила да постоје основи сумње да је лице М.К. из Српца у мјесту Повелич, употребом ватреног оружја нанијело повреде наткољенице држављанину Србије.

Према незваничним информацијама, Ковачевић је био на свадби и након завршеног весеља, испред своје куће узео је пушку да испуца који метак.

Током нестручног руковања, умјесто у ваздух Ковачевић је хитац испалио у правцу шатора гдје су сједили музичари и том приликом Бучић је рањен у ногу.

О овом догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се у редовној процедури против особе М.К. достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.

(Агенције/БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Будала као и ти

18.07.2021 13:39

Примитивизам и глупост су опасни по живот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срле

18.07.2021 16:15

У затвор 20 година. Овакве будале ни случајно не пуштати на улицу међу народ.

Name

Бањалучанин

19.07.2021 02:15

Па наравно, кад није служио ЈНА, па не зна руковати оружјем.

ОДГОВОРИТЕ