Uhapšen osumnjičeni da je sačmarom ranio muzičara na svadbi

Pripadnici Policijske stanice Srbac uhapsili su Milu Кovačevića (24) iz tog mjesta, zbog sumnje da je nesrećnim slučajem na svadbio ranio muzičara Dragoslava Bučića (32) iz Loznice.

Republika Srpska 18.07.2021 | 12:11
Uhapšen osumnjičeni da je sačmarom ranio muzičara na svadbi

Povrijeđeno lice je prevezeno u Unuverzitetski klinički centar Republike Srpske na dalje zbrinjavanje.

Policijskoj stanici Srbac je u 2.15 časova prijavljeno da je u prostorije zdravstvene ustanove u toj opštini dovezeno lice sa povredama lijeve natkoljenice, koje je zadobilo od vatrenog oružja.

Policija je po prijavi utvrdila da postoje osnovi sumnje da je lice M.К. iz Srpca u mjestu Povelič, upotrebom vatrenog oružja nanijelo povrede natkoljenice državljaninu Srbije.

Prema nezvaničnim informacijama, Кovačević je bio na svadbi i nakon završenog veselja, ispred svoje kuće uzeo je pušku da ispuca koji metak.

Tokom nestručnog rukovanja, umjesto u vazduh Кovačević je hitac ispalio u pravcu šatora gdje su sjedili muzičari i tom prilikom Bučić je ranjen u nogu.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv osobe M.К. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

(Agencije/BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Budala kao i ti

18.07.2021 13:39

Primitivizam i glupost su opasni po život.

ODGOVORITE
Name

Srle

18.07.2021 16:15

U zatvor 20 godina. Ovakve budale ni slučajno ne puštati na ulicu među narod.

Name

Banjalučanin

19.07.2021 02:15

Pa naravno, kad nije služio JNA, pa ne zna rukovati oružjem.

ODGOVORITE