ДНС: Све је лако када те ништа није срамота

Бурна седмица за чланове владајуће странке завршена је прославом, без поштовања епидемиолошких мјера. Током седмице посланик Момчило Антонић вријеђао је полицајце, констатује ДНС.

Република Српска 18.07.2021 | 11:32
ДНС: Све је лако када те ништа није срамота

- Зато се народ стиди због онога што раде. Црвени се и пита како за посланика изабрасмо Момчила Антонића који у алкохолисаном стању вријеђа полицајце и Дениса Шулића, чији возач пребија и “гепекује” по Градишци?“, каже се у саопштењу ДНС и додаје:

- Народу непријатно да гледа како СНСД по јавним предузећима прогања људе да им приступе, док стари чланови напуштају брод који тоне.

Даље наводе да нема човјека коме није нелагодно када чује да је народни посланик из првог сазива НС РС Душан Урошевић кремиран, јер није имао новца за гробно мјесто, док се ви хвалите да је Република Српска економски гигант.

"Нема официра коме не дође да баци еполете када види да сте на чело Организације старјешина ВРС довели Слободана Жупљанина, савјетника предсједнице Републике Српске“, поручују из ДНС-а.

Истичу да је најгоре запосленима да гледају како пропадају РиТ-е Угљевик, Електропривреда РС, Андрићграг, како Поште Српске плаћају магацин у Трну, као да је на Менхетну, а народ на вакцине мора у Србију.

"Свако ко је крочио, у УКЦ и видио хаос који тамо влада, у земљу би пропао када чује предсједника бањалучког одбора СНСД и директора УКЦ Владу Ђајића да одлучује о раду ноћних клубова у Бањалуци.

 Господо из СНСД-а, због ваше дрскости и бахатости због које се наш народ стиди, тај исти народ ће вас казнити у октобру сљедеће године“, наводи се у саопштењу ДНС-а.

(БН)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

сале

18.07.2021 09:54

Јос је велики Фридрицх Нитзе давно рекао да суу најхрабрији они људи које ниста није срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

18.07.2021 09:56

Браво за текст, све тачно сте рекли!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

18.07.2021 10:08

СВЕ ЈЕ ЛАКО КАД ИМАС НОВАЦ И МОЦ.ТАД ЗАБОРАВИС КО СИ, СТА СИ И КАКАВ СИ.ТО ЈЕ ИСТИНА СВЕ ДРУГО ЈЕ ЛАЗ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Магдалена

18.07.2021 10:10

Шта то бијаше срамота у Републици Српској? Како објаснити нашој дјеци због чега Предсједник псује на телевизији? Чему да их учимо? Како да се примитвно понашају у јавности ? Да их учимо да вријеђају припаднике МУПа? Да их учимо да нису сви људи исти, него су они који су чланови СНСДа или странке у коалицији ипак бољи од сталих и зато имају већа права. Имају право на запослење и на разне друге бенефиције. Да ли да учимо своју дјецу поштењу и части или да се манемо узалудног посла? Сама чињеница да постављамо оваква питање поразна сама по себи. Грешка је убјеђивати грађане како ћемо примитивизам и незакоње кажњавати на тамо неким изборима. Имамо сва права да то казнимо сад и одмах. Свако ко говори другачије, није добронамјеран према овом народу и овој земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.07.2021 11:38

Браво за коментар! Слазем се.

Name

Ре Магдалена

18.07.2021 12:34

Немогуце је казнити примитивизам и незакоње ових размјера, из оцигледног разлога - толико су утемељени у овом друству да су постали недодирљиви. Ако зелите одгојити нормалну и здраву дјецу, једини нацин је да то радите у другом друству. Ја разумијем појединце који не зеле да се повуку и одустану, али ако имате дјецу као ја, останак овдје угадја васој вољи да се борите за другације али истовремено унистава васу дјецу. Дјеца све опазају, и разумију све. Док ми цекамо да се изборимо, они расту у људе којима су корупција и непотизам, лагање и криминал, лијеност и просраклук нацин зивота, јер је то оно циме су окрузени. Од тета у вртицу до професора на факултетима, нема пристојног узора за младе. Ако имате дјецу, спасите их и водите сто даље одавде.

Name

Сале

18.07.2021 10:34

Полиција није препознала црвеног медједа па га ударила... Лукац це им дати прекоманду, по казни ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б.Лука

18.07.2021 11:00

Мени није јасно што се чека октобар,свјесни су да губе и лапају све што могу,зар не постоји други начин за смјену ових паразита....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.07.2021 11:14

Тако је,сто прије то боље за народ.

Name

ре

18.07.2021 13:38

Увјерен сам да насој опозицији у РС понуде изборе за 10 дана или тако некако,да не би смјели прихватити.Сада умјесто сљедеце године у октобру.

Name

yоки

18.07.2021 11:03

је ли истина да је Лукац нокаутиро Бају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јавно

18.07.2021 11:30

Да та јавна предузећа су баш инересантна. Како је у њима лијепо бити, јер имају највећа средства. Све их треба одмах хапсити који су било шта хапили у јавним предузећима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас тако.

18.07.2021 11:37

Браво Несицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

18.07.2021 13:28

А шта ти раде ови у Зворнику. А исто ти је или их имао овакве или немамо исто ти је. Боље је да их немаш. А читава регија Бирач ти је Нешићу једна огромна нула, вјеруј ми. Ако ти очекујеш резултат од Обреновић и Трнинића, у огромној си заблуди или ниси истински информисан. Поштени аналитичар, вјеруј ми, тако сам им и локалне изборе у Зворнику анализирао, и тачно све погодио види се све....... Рјешава се интересне багре.

ОДГОВОРИТЕ