СИПА Тужилаштву и Суду предала извјештај о КЦУС-у

Припадници Агенције за истраге и заштиту БиХ (СИПА) предали су данас Општинском суду у Сарајеву и Кантоналном тужилаштву извјештај о предузетим активностима на Клиничком центру Универзитета у Сарајеву, као и прилоге, потврдио је Срни портпарол Сипе Лука Миладиновић.

Босна и Херцеговина 13.07.2021 | 15:30
СИПА Тужилаштву и Суду предала извјештај о КЦУС-у

Миладиновић је подсјетио да су претреси и вршени по наредби Општинског суда у Сарајеву.

Он је раније изјавио Срни да су припадници СИПА током активности на Клиничком центру одузимали предмете ради документовања тешког кривичног дјела против здравља људи.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

И шта сад

13.07.2021 14:38

Иде све у ладице и бај бај до застаре. Гдје су хапшења, оно кад га уводе у Тузиластво двојица а он сагет да дира носом земљу. И још зуре јербо мого би тај да …. Е то се чека код лопова политичара да буду сагети да љубе земљу и све у трку јербо могли би они …. Пусти сан само.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

13.07.2021 15:25

Сад це то Додо заврсити (затаскати) преко "својих људи" у Сипи за свог "ратног друга" Бакира и његову "увазену и сколовану" господју, (другови, браца по пљацки и висим интересима) а све као ПРОТИВУСЛУГУ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Када

14.07.2021 11:28

Када це СИПА да ухапси И затвори Гордану Лонцар И Дјордја Маркиза са Универзитета у Бањој Луци.Затим сто је пустила корумпираног судију Небојису Пејовица.Када це уци на Универзитету у Бањој Луци гдје је легло бахатости

ОДГОВОРИТЕ