SIPA Tužilaštvu i Sudu predala izvještaj o KCUS-u

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) predali su danas Opštinskom sudu u Sarajevu i Kantonalnom tužilaštvu izvještaj o preduzetim aktivnostima na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, kao i priloge, potvrdio je Srni portparol Sipe Luka Miladinović.

Bosna i Hercegovina 13.07.2021 | 15:30
SIPA Tužilaštvu i Sudu predala izvještaj o KCUS-u

Miladinović je podsjetio da su pretresi i vršeni po naredbi Opštinskog suda u Sarajevu.

On je ranije izjavio Srni da su pripadnici SIPA tokom aktivnosti na Kliničkom centru oduzimali predmete radi dokumentovanja teškog krivičnog djela protiv zdravlja ljudi.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

I šta sad

13.07.2021 14:38

Ide sve u ladice i baj baj do zastare. Gdje su hapšenja, ono kad ga uvode u Tuzilastvo dvojica a on saget da dira nosom zemlju. I još zure jerbo mogo bi taj da …. E to se čeka kod lopova političara da budu sageti da ljube zemlju i sve u trku jerbo mogli bi oni …. Pusti san samo.

ODGOVORITE
Name

Mile

13.07.2021 15:25

Sad ce to Dodo zavrsiti (zataskati) preko "svojih ljudi" u Sipi za svog "ratnog druga" Bakira i njegovu "uvazenu i skolovanu" gospodju, (drugovi, braca po pljacki i visim interesima) a sve kao PROTIVUSLUGU...

ODGOVORITE
Name

Kada

14.07.2021 11:28

Kada ce SIPA da uhapsi I zatvori Gordanu Loncar I Djordja Markiza sa Univerziteta u Banjoj Luci.Zatim sto je pustila korumpiranog sudiju Nebojisu Pejovica.Kada ce uci na Univerzitetu u Banjoj Luci gdje je leglo bahatosti

ODGOVORITE