Вучић на путу за Кладово: Србија је прелијепа, Дунав бисер

"На путу за Кладово. Србија је прелепа, а Дунав њен бисер. Стижу нова улагања на исток наше земље. Србија побеђује!", стоји у опису фотографије.

Србија 13.07.2021 | 09:24
Вучић на путу за Кладово: Србија је прелијепа, Дунав бисер

Предсједник Србије Александар Вучић посјетиће данас Кладово.

Он је на Инстаграм налогу објавио фотографију како путује ка том мјесту.

"На путу за Кладово. Србија је прелепа, а Дунав њен бисер. Стижу нова улагања на исток наше земље. Србија побеђује!", стоји у опису фотографије.

Планирано је да прво предсједник обиђе реконструисану дионицу Голо Брдо-ХЕ Ђердап, а затим и реконструисане машинске просторије у Хидроелектрани Ђердап.

Вучић је обићи и Командни торањ за управљање бродске преводнице.

У најави ове посјете прес служба предсједника наводи да су након обиласка Командног торња планирана видео обраћања Инес Ајале Сендер, европске кординаторке за коридор Рајна-Дунав и Дирка Бекерса, директора Европске извршне агенције за климу, инфраструктуру и животну средину, као и обраћања предсједника Вучића и Сема Фабриција, амбасадора ЕУ у Београду.

Након тога најављен је обилазак реконструисаног пута Б35, деонице од ХЕ Ђердап1 до Кладова.

(Б92)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

продавац магле

13.07.2021 08:10

Сефе,а ми сендвицари долазимо аутобусима по оваквим вруцинама.Све за великог Водју.Лазов каквог дуго Србија није видјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.07.2021 08:58

Исти му је и друг,кога је одликовао за пљацку и расељавање народа.

Name

Саво

13.07.2021 09:09

Посље Тита он је најбољи које је дигао Србију из пепела. Дигао је економију колико само аутоиндустрије фабрике за дјелове се отворило од немацких, јапански, кинески... а да неприцам од други фабрика... направио аутопутеве за црну гору, за грцку ис ниса за солун за 3 сата се стизе. Направио схоппинг малл Ада малл ... или галерија београд највеци схоппинг малл у околини... београд на води највеце градилисте у европи излеталисте то је сада несто лепо... модернизиро војску у кратко време мигови 29 са стандард 4+, модернизовани тенкови, најновије хаубице Александар, Лазар оклопно возило, Возило Милос, Најновије ракете домаце производње сумадија домет 300 километра ваздусне линије , ваздусне одбране ракете ФК3, бајрактар дрон, кинески дрон, домаци дрон, најновије пуске, Униформе, ракете алас, ралас.... са вакцином смо медју најбољима у европи цак су признали енглези, немци, италијани много земаља су љубоморни на то ста је вуциц стеко за кратко време у мемацкој пуно пропада а у србије се граде они бих зелели да то нама срусе насу јаку економију. Опасност је највеца од насих издајника који лосе о њему прицају.... исто у русије којих говоре против путина то су домаци издајници који се улизавају западу!!!

Name

Борац

13.07.2021 10:58

Тако му се и друг преко Дрине возика и крадуцка.

Name

Рембрант

13.07.2021 08:57

Ауууу па јел доста висе о тим љепотама?сами себе ми лаземо.па ста би да смо лијепи ко хрватска са хиљаду километара морске обале.и јос ин твој стиценик БУРЛЕ поклонио пељески мост.хахаха а они нама јасеновац и олују.ал среца твој стиценик РУДОЊА им поклонио јасеновацку архиву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Худини

13.07.2021 09:01

Аха,главни улагаци кинези!О бозе хоцемо ли ми срби и са ову и ону страну Дрине,икада имати неког приблизно нормалног предсједника!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД

13.07.2021 11:04

ХОЋЕМО, АКО СЕ ДРУГ ТИТО НЕКАДА ВРАТИ ...

Name

ђајић

13.07.2021 11:00

морел за браћу још сталака за инфузије

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД

13.07.2021 12:26

Е, БРАТЕ, ВУЧКО, ОТКРИО СИ АМЕРИКУ, ДА ЈЕ СРБИЈА ЛЕПА И ДА ЈЕ ДУНАВ ЛЕП, О ТОМЕ СУ СТОТИНАМА ГОДИНА ПИСЦИ И ПЈЕСНИЦИ ПИСАЛИ, НЕГО ПОДУПЛАЈ ИЛИ УТРОСТРУЧИ СИРОТИЊИ РАЈИ ПЛАТЕ ДА НЕ ИДУ У ГАСТРАБАЈТЕРЕ !!! МАНИ СЕ СЕЛФИЈА И ШУПЉИХ ПОПУЛИСТИЧКИХ ПРИЧА ЗА ПРОДАНЕ ДУШЕ ОКО ТЕБЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ