Vučić na putu za Kladovo: Srbija je prelijepa, Dunav biser

"Na putu za Kladovo. Srbija je prelepa, a Dunav njen biser. Stižu nova ulaganja na istok naše zemlje. Srbija pobeđuje!", stoji u opisu fotografije.

Srbija 13.07.2021 | 09:24
Vučić na putu za Kladovo: Srbija je prelijepa, Dunav biser

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetiće danas Kladovo.

On je na Instagram nalogu objavio fotografiju kako putuje ka tom mjestu.

"Na putu za Kladovo. Srbija je prelepa, a Dunav njen biser. Stižu nova ulaganja na istok naše zemlje. Srbija pobeđuje!", stoji u opisu fotografije.

Planirano je da prvo predsjednik obiđe rekonstruisanu dionicu Golo Brdo-HE Đerdap, a zatim i rekonstruisane mašinske prostorije u Hidroelektrani Đerdap.

Vučić je obići i Komandni toranj za upravljanje brodske prevodnice.

U najavi ove posjete pres služba predsjednika navodi da su nakon obilaska Komandnog tornja planirana video obraćanja Ines Ajale Sender, evropske kordinatorke za koridor Rajna-Dunav i Dirka Bekersa, direktora Evropske izvršne agencije za klimu, infrastrukturu i životnu sredinu, kao i obraćanja predsjednika Vučića i Sema Fabricija, ambasadora EU u Beogradu.

Nakon toga najavljen je obilazak rekonstruisanog puta B35, deonice od HE Đerdap1 do Kladova.

(B92)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

prodavac magle

13.07.2021 08:10

Sefe,a mi sendvicari dolazimo autobusima po ovakvim vrucinama.Sve za velikog Vodju.Lazov kakvog dugo Srbija nije vidjela.

ODGOVORITE
Name

Re

13.07.2021 08:58

Isti mu je i drug,koga je odlikovao za pljacku i raseljavanje naroda.

Name

Savo

13.07.2021 09:09

Poslje Tita on je najbolji koje je digao Srbiju iz pepela. Digao je ekonomiju koliko samo autoindustrije fabrike za djelove se otvorilo od nemackih, japanski, kineski... a da nepricam od drugi fabrika... napravio autoputeve za crnu goru, za grcku is nisa za solun za 3 sata se stize. Napravio shopping mall Ada mall ... ili galerija beograd najveci shopping mall u okolini... beograd na vodi najvece gradiliste u evropi izletaliste to je sada nesto lepo... moderniziro vojsku u kratko vreme migovi 29 sa standard 4+, modernizovani tenkovi, najnovije haubice Aleksandar, Lazar oklopno vozilo, Vozilo Milos, Najnovije rakete domace proizvodnje sumadija domet 300 kilometra vazdusne linije , vazdusne odbrane rakete FK3, bajraktar dron, kineski dron, domaci dron, najnovije puske, Uniforme, rakete alas, ralas.... sa vakcinom smo medju najboljima u evropi cak su priznali englezi, nemci, italijani mnogo zemalja su ljubomorni na to sta je vucic steko za kratko vreme u memackoj puno propada a u srbije se grade oni bih zeleli da to nama sruse nasu jaku ekonomiju. Opasnost je najveca od nasih izdajnika koji lose o njemu pricaju.... isto u rusije kojih govore protiv putina to su domaci izdajnici koji se ulizavaju zapadu!!!

Name

Borac

13.07.2021 10:58

Tako mu se i drug preko Drine vozika i kraducka.

Name

Rembrant

13.07.2021 08:57

Auuuu pa jel dosta vise o tim ljepotama?sami sebe mi lazemo.pa sta bi da smo lijepi ko hrvatska sa hiljadu kilometara morske obale.i jos in tvoj sticenik BURLE poklonio peljeski most.hahaha a oni nama jasenovac i oluju.al sreca tvoj sticenik RUDONJA im poklonio jasenovacku arhivu.

ODGOVORITE
Name

Hudini

13.07.2021 09:01

Aha,glavni ulagaci kinezi!O boze hocemo li mi srbi i sa ovu i onu stranu Drine,ikada imati nekog priblizno normalnog predsjednika!

ODGOVORITE
Name

MILORAD

13.07.2021 11:04

HOĆEMO, AKO SE DRUG TITO NEKADA VRATI ...

Name

đajić

13.07.2021 11:00

morel za braću još stalaka za infuzije

ODGOVORITE
Name

MILORAD

13.07.2021 12:26

E, BRATE, VUČKO, OTKRIO SI AMERIKU, DA JE SRBIJA LEPA I DA JE DUNAV LEP, O TOME SU STOTINAMA GODINA PISCI I PJESNICI PISALI, NEGO PODUPLAJ ILI UTROSTRUČI SIROTINJI RAJI PLATE DA NE IDU U GASTRABAJTERE !!! MANI SE SELFIJA I ŠUPLJIH POPULISTIČKIH PRIČA ZA PRODANE DUŠE OKO TEBE !!!

ODGOVORITE