У Тропиц дјечијим тркама у Модричи учествовало 200 малишана

Атлетско рекреативни клуб Модрича протекле суботе организовао је по трећи пут атлетску трку у дужини од 10 километара. Манифестација која има за циљ промовисање здравих животних навика те културних и привредних потенцијала општине Модрича, ове године окупио је 180 тркача.

Република Српска 11.07.2021 | 15:44
У Тропиц дјечијим тркама у Модричи учествовало 200 малишана

У склопу овогодишње трке одржане су и Тропиц дјечије трке, на којима је учествовало 200 малишана, од вртићког узраста до 11 година који су се такмичили у седам категорија. Сви учесници трка добили су своје медаље те пригодне слатке поклоне које је обезбиједио трговачки ланац Тропиц.

„Спортске активности и пројекти који за циљ имају популаризацију рекреативног бављења спортом један су сегмент који наша компанија промовише и подржава. Посебно нам је драго када видимо ентузијазам најмлађих генерација и њихову радост након учешћа у манифестацијама ове врсте.

Као један од чланова локалне заједнице Модрича, сигурни смо да ће трка у будућности постати традиционални догађај и да ће расти број оних који препознају важност учешћа, али и пружања подршке оваквим догађајима. Посебно нам је драго што су наше колеге из Модриче, али и других градова, као и њихова дјеца, узели учешће у овогодишњим тркама,” саопштила је Александра Марковић, портпарол трговачког ланца Тропиц.

Упркос измијењеним условима усљед епидемиолошке ситуације, организација догађаја била је на завидном нивоу, а није изостала ни добра атмосфера. Спортски ентузијасти, велики и мали рекреативци имали су сјајну прилику за још једно спортско дружење, које из године у годину добија све већи број учесника.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Предивно

12.07.2021 15:06

Треба развијати спортски дух. Медени су....

ОДГОВОРИТЕ