Данас облачно, поподне могући пљускови

У Републици Српској и Федерацији БиХ прије подне ће бити претежно облачно вријеме, а поподне промјенљиво уз услове за по који пљусак праћен грмљавином и температуру од 25 до 32, на југу до 36 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 10.07.2021 | 09:30
Данас облачно, поподне могући пљускови

Ујутру промјенљиво до претежно облачно у већини предјела, мјестимично је могућа која кап кише, на крајњем југу претежно ведро и сунчано, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана на југу ће бити сунчано, а у осталим предјелима умјерено облачно. Послије подне промјенљиво уз услове за по који пљусак праћен грмљавином углавном од централних предела ка истоку и југоистоку, гдје су могуће локалне непогоде праћене градом и јачим вјетром у зони падавина.

У ноћи на недјељу и даље ће бити локалне нестабилности. Дневна температуре мало нижа него претходних дана, ноћу локално свјежије.

Дуваће слаб до умјерен сјеверни и сјевероисточни вјетар, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Бјелашница 12, Хан Пијесак 16, Иван-седло 17, Чемерно, Соколац 18, Гацко 19, Зворник, Вишеград, Градишка, Градачац и Сарајево 20, Тузла и Зеница 21, Бијељина, Добој и Бихаћ 22, Билећа, Приједор 23, Бањалука 24, Требиње 25, те Мостар 27 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар