"Тропиц" подржао Тениски турнир "Приједор опен" 

Домаћи трговачки ланац "Тропиц" пружио је подршку реализацији овогодишњег турнира. „Вишегодишња сарадња са тениским клубом Др Младен Стојановић и ове године резултирала је изванредно организованим турниром - навела је Александра Марковић, портпарол трговачког ланца "Тропиц".

Република Српска 09.07.2021 | 16:38
"Тропиц" подржао Тениски турнир "Приједор опен" 

Протеклу седмицу у Приједору обиљежило је одржавање једног од најважнијих спортских догађаја у Босни и Херцеговини – 15. меморијал „Др Младен Стојановић” у јуниорској категорији. Око 50 дјечака и дјевојчица узраста до 12 година, младих нада Европе, у периоду од 5. до 9. јула одмјерило је снаге у бијелом спорту, на међународном турниру који је круна успјешног дугогодишњег рада тениског клуба „Др Младен Стојановић”. 

Побједу у синглу за дјечаке однио је Влад Цаталин Санду из Румуније, док је црногорско – грчки двојац Вук Крстајић – Григориос Папаиоанноу био најбољи у дублу. Међу дјевојчицама најбоља је била Румунка Гиулиа Сафина Попа која је, играјући са Зумром Балкан из Турске, однијела побједу и у дублу за дјевојчице.

Домаћи трговачки ланац Тропиц пружио је подршку реализацији овогодишњег турнира. „Вишегодишња сарадња са тениским клубом Др Младен Стојановић и ове године резултирала је изванредно организованим турниром, који заслужено носи епитет једног од најбољих у нашој држави, за ту старосну категорију. Поносни смо што смо и ове године дио једне лијепе приче која има велики значај за Приједор и околину. Искуство учесника и позитивне реакције њихових родитеља и тренера јасан су показатељ да подршка локалним организацијама и пројектима те правим вриједностима увијек даје најбоље резултате,” навела је Александра Марковић, портпарол домаћег трговачког ланца Тропиц.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар