Нови предсједник ПДП Приједор: Радити за добробит грађана

На вечерашњем деветом Сабору ПДП-а одржаном у Приједору, Миодраг Деретић изабран је једногласно за новог предсједника Градске организације ове странке. Након Изборне скупштине организовано је дружење са грађанима гдје је поручено да је Приједор значајан за све промјене како на нивоу града тако и читаве Републике Српске.

Република Српска 08.07.2021 | 21:56
Нови предсједник ПДП Приједор: Радити за добробит грађана

На Сабору Градске организације Партије Демократског прогреса  Приједор која је одржана у овом граду, Миодраг Деретић изабран је за предсједника Градске организације ове странке. Како је Деретић поручио свјестан је одговорности која га чека а први корак који ће урадити јесте обавити разговоре са свим представницима политичких партија у Приједору који ће радити за добробит грађана.

 „Свјестан сам да нас пуно посла чека и шта се све дешавало у Приједору од рата па до данас. Свјестан сам и чињенице као дијете овога града да је Приједор од 1996.године до данас девалвирао од другог града РС. Када је у питању буџет града он је седми у Републици Српској ,остали смо између осталог и без комплетне индустрије која је доминирала прије рата гдје је сваки трећи човјек био запослен , а данас је ситуација по том питању апсолутно незадовољавајућа“, рекао је Миодраг Деретић, предсједник ГО ПДП-а Приједор. 

Изборној скупштини ПДП-а  присуствовао је и предсједник те странке Бранислав Бореновић који је рекао да је Приједор значајан за све промјене како на нивоу града тако и читаве Републике Српске,  а очигледно је да ПДП добија све већу подршку грађана.

Након Сабора , ПДП је организовао на малом Тргу у Приједору јавни скуп под називом „Разговор са грађанима“ гдје је поручено да су грађани жељни нових политика и добрих рјешења.

„Мислим да интересовање  показује колико су људи жељни нових политика и добрих рјешења. Једног одговорнијег односа према јавном добру и ономе што РС треба да буде. За сваког њеног човјека једнако мјесто за живот и једнаке шансе и законе који вриједе. Једнакост и нормалност те квалитет живота. То су ствари које интересују сваког човјека који хоће да живи од свог рада  и посла и на тај начин доприноси опстанку у Републици Српској“, рекао је Бореновић. 

"Приједор је специфична локална заједница не само у политичком смислу него у општем друштвеном смислу и значајна је за ову регију. Јако је битно да све оне политике које су лоше искомуницирамо у правом свјетлу зашто су лоше али исто тако да нешто што можемо ми да учинимо да изнесемо у јавност као добро“, рекла је 
Јелена Тривић посланик ПДП-а у НС Републике Српске.

Политика Партије Демократског прогреса добија све већу подршку грађана у читавој Републици Српској и од изузетне важности је да на предстојећим изборима одиграмо важну политичку утакмицу која ће донијети побједу заједничких партнера из опозиције да се коначно формира квалитетна Скупштинска већина у Српској  и народна Влада која ће бити у функцији сваког грађанина, поручено је са јавног скупа. 

(БН) 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Марко

08.07.2021 20:54

Видјел ја михаљицу ил се варам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зућа

08.07.2021 20:58

Е и са тобом ће далеко догурат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

08.07.2021 21:00

Ко је на власти у Приједору?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да поврацас

08.07.2021 21:14

Сви ви радите за добробит градјана ама бас сви!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор у срцу

08.07.2021 21:53

А сто су са СНСД ом у коалицији у Пд??? А кофол опозиција су???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обавјестајац

08.07.2021 21:55

У коалицији са црвеним??? Никад тако побједити нецете. А ставили овог старца, црвени му из оцију вире.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бекријаа

09.07.2021 05:29

ПДП је у Приједору у коалицији са Црвеном сектом.

ОДГОВОРИТЕ