Упозорење: Сутра увече пљускови и грмљавина

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити промјењиво облачно вријеме, а увече се очекује јаче наоблачење које ће условити пљускове са грмљавином и налете олујног вјетра.

Република Српска 03.07.2021 | 17:21
Упозорење: Сутра увече пљускови и грмљавина

Ујутру и прије подне биће умјерено до претежно облачно, уз пролазно слабу кишу на западу, док ће на југу и истоку бити сунчано. Више сунчаних интервала очекује се у послијеподневним часовима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Увече је могуће јаче наоблачење које ће током ноћи условити периоде пљускова са грмљавином, уз могућност непогода на крајњем сјеверу и јачих пљускова и налета олујног вјетра од запада и југозапада ка осталим крајевима.

Дуваће слаб до умјерен југозападни и западни вјетар.

Јутарња температура ваздуха од 14 до 19, на југу до 21, а највиша дневна од 23 до 30, на југу и југоистоку око 33 степена Целзијусова.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас је сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност.

Температура измјерена у 14.00 часова: Бјелашница осам, Калиновик и Хан Пијесак 18, Соколац, Чемерно и Иван седло 20, Гацко 21, Зворник, Мркоњић Град и Сребреница 22, Сарајево и Тузла 23, Рудо и Шипово 24, Бијељина, Фоча и Градачац 25, Вишеград и Бугојно 26, Добој, Билећа, Нови Град, Зеница, Србац и Рибник 27, Бањалука, Приједор, Бихаћ, Груде и Сански Мост 28, Требиње и Неум 29, те Мостар и Широки Бријег 30 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар