Ново руководство Општинског одбора ПДП Рогатица

Данас је у Рогатици одржан Сабор Општинског одбора ПДП Рогатица на којем је изабрано ново руководство на челу са предсједником одбора Срђаном Бакмазом. 

Република Српска 03.07.2021 | 16:31
Ново руководство Општинског одбора ПДП Рогатица

Предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић, који је са замјеником предсједника Ненадом Вуковићем и потпредсједницом Јеленом Тривић, присуствовао Сабору, каже да са оптимизмом гледа на кадровска освјежења у Општинском одбору Рогатица: 

„Увјерен сам да ће ново руководство стопостотно дјеловати у складу са политиком и принципима ПДП-а. Природно је да нове генерације преузимају одговорност за вођење политике и спровођење нашег програма у својој локалној заједници и сигуран сам да ће то чинити са великим успјехом“, каже Бореновић. 

Он додаје да од новог руководства Општинског одбора ПДП Рогатица очекује предан рад, који ће резултирати одличним резултатом на наредним изборима: 

„ПДП ће у овој општини дјеловати снажно опозиционо. Вјерујем да ће Рогатица дати свој велики допринос одличном резултату, прије свега у Изборној јединици 8, те бити један од одбора који ће допринијети општој побједи у октобру 2022. године“, каже Бореновић. 

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Милорад

03.07.2021 14:39

Само 12 вас на скупштини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

03.07.2021 16:18

Дванест ,таман...Али правих

Name

А

03.07.2021 15:23

Кад сте у Висеграду и Новом Горазду? Требали сте успут и то обици , тамо је и Бог дигао руке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јок

03.07.2021 16:41

Морате и у Палама правити нови одбор. Овај је угасио ПДП. А сада је прилика да се СНСД нападне јер праве топлану поред основне школе Србија, хоће да нам трују дјецу. Док поред једне школе праве парк, поред друге топлану, то само наш мозак може да смисли.

ОДГОВОРИТЕ