Novo rukovodstvo Opštinskog odbora PDP Rogatica

Danas je u Rogatici održan Sabor Opštinskog odbora PDP Rogatica na kojem je izabrano novo rukovodstvo na čelu sa predsjednikom odbora Srđanom Bakmazom. 

Republika Srpska 03.07.2021 | 16:31
Novo rukovodstvo Opštinskog odbora PDP Rogatica

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović, koji je sa zamjenikom predsjednika Nenadom Vukovićem i potpredsjednicom Jelenom Trivić, prisustvovao Saboru, kaže da sa optimizmom gleda na kadrovska osvježenja u Opštinskom odboru Rogatica: 

„Uvjeren sam da će novo rukovodstvo stopostotno djelovati u skladu sa politikom i principima PDP-a. Prirodno je da nove generacije preuzimaju odgovornost za vođenje politike i sprovođenje našeg programa u svojoj lokalnoj zajednici i siguran sam da će to činiti sa velikim uspjehom“, kaže Borenović. 

On dodaje da od novog rukovodstva Opštinskog odbora PDP Rogatica očekuje predan rad, koji će rezultirati odličnim rezultatom na narednim izborima: 

„PDP će u ovoj opštini djelovati snažno opoziciono. Vjerujem da će Rogatica dati svoj veliki doprinos odličnom rezultatu, prije svega u Izbornoj jedinici 8, te biti jedan od odbora koji će doprinijeti opštoj pobjedi u oktobru 2022. godine“, kaže Borenović. 

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Milorad

03.07.2021 14:39

Samo 12 vas na skupštini.

ODGOVORITE
Name

Da

03.07.2021 16:18

Dvanest ,taman...Ali pravih

Name

A

03.07.2021 15:23

Kad ste u Visegradu i Novom Gorazdu? Trebali ste usput i to obici , tamo je i Bog digao ruke.

ODGOVORITE
Name

Jok

03.07.2021 16:41

Morate i u Palama praviti novi odbor. Ovaj je ugasio PDP. A sada je prilika da se SNSD napadne jer prave toplanu pored osnovne škole Srbija, hoće da nam truju djecu. Dok pored jedne škole prave park, pored druge toplanu, to samo naš mozak može da smisli.

ODGOVORITE