Стоја певала на свадби код Орића а Кеба био у његовој викендици!?

Садик Хасановић, финалиста "Звезда Гранда" који је дошао у жижу интересовања не због успеха који је постигао него због тога што је певао о клању Срба, није једини са естраде који је имао близак контакт с крвником Насером Орићем.

Забава 03.07.2021 | 15:03
Стоја певала на свадби код Орића а Кеба био у његовој викендици!?

Клупко које је почело да се одмотава због скандала који и даље тресе земљу, али и регион никако да се заустави, већ на површину избијају нови детаљи. На ред су дошли и остали певачи који су на овај или онај начин били у блиском контакту са осуђеним ратним злочинцем. Штавише, Орић се сам похвалио да су Лепа Брена и њен супруг Слободан Боба Живојиновић овековечили успомену с њим у Босни и Херцеговини.

Dragan Kojić Keba
фото: Приватна Архива

- Ко се фотографисао са мном, где се фотографисао, ако вас баш занима, има их доста. Шта би с Лепом Бреном, и она се сликала са мном, па и Боба Живојиновић - открио је он иако те фотографије нигде нису јавно објављене. Да кренемо редом. Стоја Новаковић је у магазину Стори јуна 2006. године признала да је деведесетих певала на свадби код Орића! И не само певала него се, судећи по њеном казивању управо у овом часопису, одлично и провела! Међутим, после бурне реакције јавности, покушала је да демантује ту информацију, али узалуд, јер је тадашње уредништво магазина навело да постоји аудио-запис разговора!

Stojanka Novaković, Stoja
фото: Небојша Мандић

Током јучерашњег дана је на Твитеру осванула фотографија Драгана Којића Кебе с Насером, која се масовно шеровала на овој друштвеној мрежи. Слика је је настала у Сарајеву, у дворани "Мирза Делибашић", на хуманитраном концерту за помоћ поплављеном Горажду. Кад је њихова успомена доспела у јавност, медији су писали да пријатељство певача и ратног злочинца датира из осамдесетих година, кад је Орић био припадник Специјалне јединице МУП Србије. Појавила се и информација да је током боравка у Сарајеву Којић наводно провео два дана у Насеровој викендици, у месту Олово недалеко од Сарајева. Кеба се пре неколико година, кад је слика доспела у јавност, правдао да не зна ко је Орић.

Lepa Brena, Boba Živojinović, Naser Orić
фото: Профимедиа, Дамир Дервишагић, АТА имагес

- Не познајем Орића! Мој посао је да певам, а никоме не пишу на челу подаци из личне карте. Нисам регистровао Насера у бекстејџу, а и да јесам, не знам да ли бих га препознао. Ако сам се и сликао с њим, не видим ништа лоше у томе. У његовој викендици никад нисам био - рекао је тада Кеба.

Као бомба је пре неколико година одјекнула и вест да се Јована Типшин забављала са Орићем, али је она то јуче у разговору с нама оповргла:

- Још раније сам демантовала везу с Насером. Нисам у току с причом са Садиком, баш ништа нисам испратила сем што сам сада од вас чула. Немам коментар, у шоку сам. Покушали смо током јучерашњег дана у више наврата да ступимо у контакт с Којићем и Новаковићком, али они нису одговарали на наше позиве и поруке.

Оља признала

Седела сам у Насеровом друштву

Током 2013. медији су писали да је Оља Карлеуша била у шеми с Насером Орићем, што је она тада демантовала, али је признала да је седела у друштву тог озлоглашеног човека.

Olja Karleuša
ФОТО: ИНСТАГРАМ СЦРЕЕНСХОТ

- Ово је прича на коју нико не би могао да остане равнодушан. Не могу да оспорим присуство Насера Орића на мојим наступима кад је оно било очигледно. Не могу да оспорим и да сам два-три пута седела с њим у већем друштву. Као што не могу, нити бих могла било коме да забраним да дође да ме слуша док певам - навела је тада певачица.

(Курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сви

03.07.2021 15:24

Су они продане дусе.Када виде новац,ниста им висе није свето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

04.07.2021 08:46

Није битан Ориц битан је овај папак мудзахедин ста ли је када имају тих злоцинацких И терористицких организација пун клинац па ти знај која је зивотиња, он пјева слави убијање српске нејаци на Бозиц

ОДГОВОРИТЕ