Stoja pevala na svadbi kod Orića a Keba bio u njegovoj vikendici!?

Sadik Hasanović, finalista "Zvezda Granda" koji je došao u žižu interesovanja ne zbog uspeha koji je postigao nego zbog toga što je pevao o klanju Srba, nije jedini sa estrade koji je imao blizak kontakt s krvnikom Naserom Orićem.

Zabava 03.07.2021 | 15:03
Stoja pevala na svadbi kod Orića a Keba bio u njegovoj vikendici!?

Klupko koje je počelo da se odmotava zbog skandala koji i dalje trese zemlju, ali i region nikako da se zaustavi, već na površinu izbijaju novi detalji. Na red su došli i ostali pevači koji su na ovaj ili onaj način bili u bliskom kontaktu sa osuđenim ratnim zločincem. Štaviše, Orić se sam pohvalio da su Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović ovekovečili uspomenu s njim u Bosni i Hercegovini.

Dragan Kojić Keba
foto: Privatna Arhiva

- Ko se fotografisao sa mnom, gde se fotografisao, ako vas baš zanima, ima ih dosta. Šta bi s Lepom Brenom, i ona se slikala sa mnom, pa i Boba Živojinović - otkrio je on iako te fotografije nigde nisu javno objavljene. Da krenemo redom. Stoja Novaković je u magazinu Stori juna 2006. godine priznala da je devedesetih pevala na svadbi kod Orića! I ne samo pevala nego se, sudeći po njenom kazivanju upravo u ovom časopisu, odlično i provela! Međutim, posle burne reakcije javnosti, pokušala je da demantuje tu informaciju, ali uzalud, jer je tadašnje uredništvo magazina navelo da postoji audio-zapis razgovora!

Stojanka Novaković, Stoja
foto: Nebojša Mandić

Tokom jučerašnjeg dana je na Tviteru osvanula fotografija Dragana Kojića Kebe s Naserom, koja se masovno šerovala na ovoj društvenoj mreži. Slika je je nastala u Sarajevu, u dvorani "Mirza Delibašić", na humanitranom koncertu za pomoć poplavljenom Goraždu. Kad je njihova uspomena dospela u javnost, mediji su pisali da prijateljstvo pevača i ratnog zločinca datira iz osamdesetih godina, kad je Orić bio pripadnik Specijalne jedinice MUP Srbije. Pojavila se i informacija da je tokom boravka u Sarajevu Kojić navodno proveo dva dana u Naserovoj vikendici, u mestu Olovo nedaleko od Sarajeva. Keba se pre nekoliko godina, kad je slika dospela u javnost, pravdao da ne zna ko je Orić.

Lepa Brena, Boba Živojinović, Naser Orić
foto: Profimedia, Damir Dervišagić, ATA images

- Ne poznajem Orića! Moj posao je da pevam, a nikome ne pišu na čelu podaci iz lične karte. Nisam registrovao Nasera u bekstejdžu, a i da jesam, ne znam da li bih ga prepoznao. Ako sam se i slikao s njim, ne vidim ništa loše u tome. U njegovoj vikendici nikad nisam bio - rekao je tada Keba.

Kao bomba je pre nekoliko godina odjeknula i vest da se Jovana Tipšin zabavljala sa Orićem, ali je ona to juče u razgovoru s nama opovrgla:

- Još ranije sam demantovala vezu s Naserom. Nisam u toku s pričom sa Sadikom, baš ništa nisam ispratila sem što sam sada od vas čula. Nemam komentar, u šoku sam. Pokušali smo tokom jučerašnjeg dana u više navrata da stupimo u kontakt s Kojićem i Novakovićkom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Olja priznala

Sedela sam u Naserovom društvu

Tokom 2013. mediji su pisali da je Olja Karleuša bila u šemi s Naserom Orićem, što je ona tada demantovala, ali je priznala da je sedela u društvu tog ozloglašenog čoveka.

Olja Karleuša
FOTO: INSTAGRAM SCREENSHOT

- Ovo je priča na koju niko ne bi mogao da ostane ravnodušan. Ne mogu da osporim prisustvo Nasera Orića na mojim nastupima kad je ono bilo očigledno. Ne mogu da osporim i da sam dva-tri puta sedela s njim u većem društvu. Kao što ne mogu, niti bih mogla bilo kome da zabranim da dođe da me sluša dok pevam - navela je tada pevačica.

(Kurir.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Svi

03.07.2021 15:24

Su oni prodane duse.Kada vide novac,nista im vise nije sveto.

ODGOVORITE
Name

Joja

04.07.2021 08:46

Nije bitan Oric bitan je ovaj papak mudzahedin sta li je kada imaju tih zlocinackih I teroristickih organizacija pun klinac pa ti znaj koja je zivotinja, on pjeva slavi ubijanje srpske nejaci na Bozic

ODGOVORITE