На граничним прелазима ухапшено седам особа

 - На граничним прелазима у БиХ у протекла три дана ухапшено је седам лица јер је провјерама утврђено да су за њима правосудне и полицијске институције расписале потјернице због различитих кривичних дјела, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Република Српска 02.07.2021 | 14:39
На граничним прелазима ухапшено седам особа

Припадници Јединице граничне полиције Бијељина данас су на прелазу Рача ухапсили држављанина БиХ чији су иницијали Л.Х. /27/, за којим је МУП Кантона Сарајево расписа потрагу због кривичног дјела фалсификовање исправе.

На прелазу Хум данас је ухапшен држављанин Србије чији су иницијали В.Р. /63/ јер је установљено да је за њим Полицијска управа Бањалука расписала потрагу због кривичног дјела утаја, након чега је предат службеницима МУП-а Републике Српске.

Службеници Јединице граничне полиције Зворник приликом уласку у БиХ на прелазу Каракај ухапсили су држављанина БиХ Р.М. /48/, након што је установљено да га потражује Основни суд у Власеници ради издржавања казне затвора.

Ухапшени Р.М. предат је службеницима Окружног центра судске полиције Бијељина.

Припадници Јединице граничне полиције Бијељина у уторак, 29. јуна, ухапсили су на прелазу Рача држављане БиХ Д.М. /30/, којег потражује Општински суд у Орашју због кривичног дјела неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога, те Е.Х. /19/ за којим је Полицијска управа Бањалука расписала потрагу због кривичног дјела повреда гроба или умрлог лица.

У саопштењу се додаје да је Д.М. предат службеницима Центра судске полиције у Тузланском кантону, а Е.Х. службеницима Полицијске станице Бијељина.

На Међународном аеродрому Сарајево 29. јуна на лету из Дортмунда припадници Граничне полиције ухапсили су држављанина БиХ чији су иницијали М.Б. /54/ јер је граничним провјерама утврђено да је за њим МУП Кантона Сарајево расписао потрагу због кривичног дјела фалсификовање исправе.

Истог дана, приликом уласка у БиХ на прелазу Брод слободе је лишен држављанин БиХ Е.М. /38/, након што је утврђено да га потражују општински судови у Сарајеву и Љубушком због крађа.

Ухапшени Е.М. је предат службеницима Центра судске полиције у Посавском кантону.

(Срна) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Да да

03.07.2021 06:13

Све нека фина господа..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

03.07.2021 07:48

Мора се народ сналазити како зна и умије кад у овим јебеним дрзавама немају сансу постено радити и зарадити. Само силовања и убиства немају оправдања,истом мјером би их казњавао