Четири особе повријеђене у судару три аутомобила

У саобраћајној несрећи која се јуче догодила на Западном транзиту у Бањалуци учествовала су три аутомобила, а повријеђене су укупно четири особе.

Република Српска 02.07.2021 | 11:06
Четири особе повријеђене у судару три аутомобила

Несрећа је полицији пријављена у 19.40, а током увиђаја утврђено је да су учествовали аутомобили “голф”, “рено” и “форд”.

Полицијска управа Бањалука саопштила је да су у несрећи тешко повријеђени возачи “реноа” и “форда” С.Ј. из Бањалуке и И.К. Са лакшим повредама прошли су возач “голфа” Д.Б. из Кнежева и сапутник у “форду” М.М. из Невесиња.

У несрећи су оштећена и три аутомобила у власништво аутосалона из Бањалуке.

Повријеђени су збринути у УКЦ РС, а о несрећи је обавијештен дежурни тужилац који руководи даљом истрагом у овом случају.

(Српскаинфо Фото: Синиша Пашалић/РАС Србија) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Муња

02.07.2021 10:16

За неупућене, ово је један од најопаснијих (ако не и најопаснији)) потез у БЛ, од семафора (код Крамара) па до пупми гдје је (била па није) камера... значи када кренете ка приједорској петљи, послије семафора, настаје као у Ле Манс трци борба за позиције прије успоравања због камере (која можда јесте, можда није), и ту као да дјелује нека нечастива сила, људи пуцају по гасу као да је неки отворени аутопут, а не ауто на пола метра до аута. На том потезу свако мало имате несреће, углавном са мањом штетом, али и карамболе и штошта. Лично избјегавам ову дионицу кад год могу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дућа

03.07.2021 05:05

То је тачно. Проблем је и супротни смјер. Дионица је много оптерећена и ако уђете у лијеву траку при 60км/х колико је ограничење, сигурно вам је неко већ наслоњен на задњи браник. Недавно сам ту имао конфликт са неким дечкићем који ми је то урадио, потом ме обишао са десне стране а онда кочио испред мене у лијевој траци. Камере, камере, камере...