Četiri osobe povrijeđene u sudaru tri automobila

U saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na Zapadnom tranzitu u Banjaluci učestvovala su tri automobila, a povrijeđene su ukupno četiri osobe.

Republika Srpska 02.07.2021 | 11:06
Četiri osobe povrijeđene u sudaru tri automobila

Nesreća je policiji prijavljena u 19.40, a tokom uviđaja utvrđeno je da su učestvovali automobili “golf”, “reno” i “ford”.

Policijska uprava Banjaluka saopštila je da su u nesreći teško povrijeđeni vozači “renoa” i “forda” S.J. iz Banjaluke i I.K. Sa lakšim povredama prošli su vozač “golfa” D.B. iz Kneževa i saputnik u “fordu” M.M. iz Nevesinja.

U nesreći su oštećena i tri automobila u vlasništvo autosalona iz Banjaluke.

Povrijeđeni su zbrinuti u UKC RS, a o nesreći je obaviješten dežurni tužilac koji rukovodi daljom istragom u ovom slučaju.

(Srpskainfo Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Munja

02.07.2021 10:16

Za neupućene, ovo je jedan od najopasnijih (ako ne i najopasniji)) potez u BL, od semafora (kod Kramara) pa do pupmi gdje je (bila pa nije) kamera... znači kada krenete ka prijedorskoj petlji, poslije semafora, nastaje kao u Le Mans trci borba za pozicije prije usporavanja zbog kamere (koja možda jeste, možda nije), i tu kao da djeluje neka nečastiva sila, ljudi pucaju po gasu kao da je neki otvoreni autoput, a ne auto na pola metra do auta. Na tom potezu svako malo imate nesreće, uglavnom sa manjom štetom, ali i karambole i štošta. Lično izbjegavam ovu dionicu kad god mogu.

ODGOVORITE
Name

Duća

03.07.2021 05:05

To je tačno. Problem je i suprotni smjer. Dionica je mnogo opterećena i ako uđete u lijevu traku pri 60km/h koliko je ograničenje, sigurno vam je neko već naslonjen na zadnji branik. Nedavno sam tu imao konflikt sa nekim dečkićem koji mi je to uradio, potom me obišao sa desne strane a onda kočio ispred mene u lijevoj traci. Kamere, kamere, kamere...