Кемиш направио изненађење Зорици за 66. рођендан!

Зорица Брунцлик прославила је 66 рођендан у кругу породице и најближих пријатеља. Певачици године, по свему судећи, не могу ништа јер она срећна и задовољна иде ка осмој деценији живота. У прилог томе сведоче и фотографије са славља које је фолкерка уприлчила у свом дому у Крњачи.

Забава 01.07.2021 | 20:51
Кемиш направио изненађење Зорици за 66. рођендан!

Зорица осмех није скидала са лица, а њен супруг Мирољуб Аранђеловић се потрудио да све буде на највишем нивоу- од музике, хране, па до декорације. Двориште и кућа били су декорисани разнобојним балонима, као и сала у којој је забава била уприличена. Међу пријатељима који су дошли да са Зорицом прославе њен 66 рођендан били су, Гордана Шаулић, Андреана Чекић, Бојана Барјактаревић, Ацо Пејовић, Бане Обрадовић, Жика Јакшић. Бака Зорица је посебно била весела јер су на окупу били и њени унучићи и деца.

Zorica Brunclik
ФОТО: ДРАГАНА УДОВИЧИЋ

Иначе, Зорица се одлично држи за своје године. Редовно посећује козметуичке салоне, а и прва је певачица са наших простора која је уградила силиконе. Како су поједини медији писали, певачица је често ишла на затезање лица, а има клипсе у коси како би изгледала бујније.

 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Зорица Брунцлик (@зорицабрунцлик_оффициал)

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар