Kemiš napravio iznenađenje Zorici za 66. rođendan!

Zorica Brunclik proslavila je 66 rođendan u krugu porodice i najbližih prijatelja. Pevačici godine, po svemu sudeći, ne mogu ništa jer ona srećna i zadovoljna ide ka osmoj deceniji života. U prilog tome svedoče i fotografije sa slavlja koje je folkerka uprilčila u svom domu u Krnjači.

Zabava 01.07.2021 | 20:51
Kemiš napravio iznenađenje Zorici za 66. rođendan!

Zorica osmeh nije skidala sa lica, a njen suprug Miroljub Aranđelović se potrudio da sve bude na najvišem nivou- od muzike, hrane, pa do dekoracije. Dvorište i kuća bili su dekorisani raznobojnim balonima, kao i sala u kojoj je zabava bila upriličena. Među prijateljima koji su došli da sa Zoricom proslave njen 66 rođendan bili su, Gordana Šaulić, Andreana Čekić, Bojana Barjaktarević, Aco Pejović, Bane Obradović, Žika Jakšić. Baka Zorica je posebno bila vesela jer su na okupu bili i njeni unučići i deca.

Zorica Brunclik
FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Inače, Zorica se odlično drži za svoje godine. Redovno posećuje kozmetuičke salone, a i prva je pevačica sa naših prostora koja je ugradila silikone. Kako su pojedini mediji pisali, pevačica je često išla na zatezanje lica, a ima klipse u kosi kako bi izgledala bujnije.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar