Гранд продукција се оградила од поступака свог финалисте!

Прес служба "Гранд продукције" огласила се званичним саопштењем за јавност поводом случаја певача Садика Хасановића из Сребреника, који се такмичио у Београду у музичком такмичењу "Звезде Гранда".

Забава 01.07.2021 | 15:27
Гранд продукција се оградила од поступака свог финалисте!

Садик је у 14. сезони такмичења прошао све до финала. Он са својим оцем има бенд "Сателити", са којима је певао о клању о Срба по Братунцу.

Sadik HasanovićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

У саопштењу се наводи следеће:

- Музички талент шоу "Звезде Гранда" пуних 17 година, колико траје, инсистира на томе да музика не познаје границе, те нас не дели по нацији, вери или боји коже.

Сходно томе, када бирамо кандидате за наше такмичење искључиво се водимо певачким талентом и осталим категоријама које чине једну будућу звезду.

Оно на шта као продукција никако не можемо да утичемо јесу биографије наших такмичара или њихових родитеља, нити о томе можемо имати сазнања, осим оних основних и неопоходних за само такмичење.

Напомињемо, да је кроз "Звезде Гранда'" до сада прошло на хиљаде кандидата, који су били понос наше продукције без обзира на националну припадност.

Међутим, сваки вид било каквог позивања на националну и верску мрзњу или на насиље нисмо и нећемо толерисати, ма о коме да се ради.

Управо због тога, као и гледалаца свих националних припадности сматрамо да се као продукција морамо јасно оградити од ставова и поступака Садика Хасановица начињеним у време када је био малолетан и када ни на који начин није био члан наше музичке породице - наводи се у саопштењу.

Sadik Hasanović
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ПРВА

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар