Grand produkcija se ogradila od postupaka svog finaliste!

Pres služba "Grand produkcije" oglasila se zvaničnim saopštenjem za javnost povodom slučaja pevača Sadika Hasanovića iz Srebrenika, koji se takmičio u Beogradu u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Zabava 01.07.2021 | 15:27
Grand produkcija se ogradila od postupaka svog finaliste!

Sadik je u 14. sezoni takmičenja prošao sve do finala. On sa svojim ocem ima bend "Sateliti", sa kojima je pevao o klanju o Srba po Bratuncu.

Sadik HasanovićFOTO: PRINTSCREEN

U saopštenju se navodi sledeće:

- Muzički talent šou "Zvezde Granda" punih 17 godina, koliko traje, insistira na tome da muzika ne poznaje granice, te nas ne deli po naciji, veri ili boji kože.

Shodno tome, kada biramo kandidate za naše takmičenje isključivo se vodimo pevačkim talentom i ostalim kategorijama koje čine jednu buduću zvezdu.

Ono na šta kao produkcija nikako ne možemo da utičemo jesu biografije naših takmičara ili njihovih roditelja, niti o tome možemo imati saznanja, osim onih osnovnih i neopohodnih za samo takmičenje.

Napominjemo, da je kroz "Zvezde Granda'" do sada prošlo na hiljade kandidata, koji su bili ponos naše produkcije bez obzira na nacionalnu pripadnost.

Međutim, svaki vid bilo kakvog pozivanja na nacionalnu i versku mrznju ili na nasilje nismo i nećemo tolerisati, ma o kome da se radi.

Upravo zbog toga, kao i gledalaca svih nacionalnih pripadnosti smatramo da se kao produkcija moramo jasno ograditi od stavova i postupaka Sadika Hasanovica načinjenim u vreme kada je bio maloletan i kada ni na koji način nije bio član naše muzičke porodice - navodi se u saopštenju.

Sadik Hasanović
FOTO: PRINTSKRIN/PRVA

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar