Полиција у Шипову ухапсила полицајца

Припадници Полицијске станице Шипово ухапсили су свог полицијског службеника чији су иницијали С.Ш. из Мркоњић Града који се сумњичи да је починио кривично дјело угрожавање безбједности.

Република Српска 28.06.2021 | 13:59
Полиција у Шипову ухапсила полицајца

Из Полицијске управе Мркоњић Град осудили су сваки вид непрофесионалног поступања полицијских службеника и истакли да ће Министарство унутрашњих послова Републике Српске процесуирати сваки вид непрофесионалног и незаконитог понашања својих припадника, наводи се у саопштењу ове управе.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да се осумњичени након криминалистичке обраде пусти на слободу, а да се по комплетирању предмета достави извјештај за поменуто кривично дјело.

У току су активности на утврђивању дисциплинске одговорности овог полицијског службеника због основа сумње да је починио тежу повреду радне дужности, наводи се у саопштењу.

(Срна) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Питајте се оно битно

28.06.2021 12:16

Да ли је министар унитрасњих послова Драган Лукац, учинио повреду радне дузности и највише стетовао угледу МУП-а, тиме сто је против њега подигнута оптужница за кривично дјело? Каква је то порука о раду тог министарства? Да ли је министар процесуиран за ту своју повреду као и овај обицни полицајац? Да ли је Закон и правила једнак за све?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

28.06.2021 12:17

Онда морају све суспендовати час појединцима али је њих сасвим мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пуки 18

28.06.2021 13:18

А ти си се бавила неким истраживањима па нам кажи колико је то мало.

Name

Ха ха

28.06.2021 13:13

Додиков и лукачев клошарчина тако убију људе па не одговарају заташка се

ОДГОВОРИТЕ