Policija u Šipovu uhapsila policajca

Pripadnici Policijske stanice Šipovo uhapsili su svog policijskog službenika čiji su inicijali S.Š. iz Mrkonjić Grada koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo ugrožavanje bezbjednosti.

Republika Srpska 28.06.2021 | 13:59
Policija u Šipovu uhapsila policajca

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad osudili su svaki vid neprofesionalnog postupanja policijskih službenika i istakli da će Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske procesuirati svaki vid neprofesionalnog i nezakonitog ponašanja svojih pripadnika, navodi se u saopštenju ove uprave.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se osumnjičeni nakon kriminalističke obrade pusti na slobodu, a da se po kompletiranju predmeta dostavi izvještaj za pomenuto krivično djelo.

U toku su aktivnosti na utvrđivanju disciplinske odgovornosti ovog policijskog službenika zbog osnova sumnje da je počinio težu povredu radne dužnosti, navodi se u saopštenju.

(Srna) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Pitajte se ono bitno

28.06.2021 12:16

Da li je ministar unitrasnjih poslova Dragan Lukac, učinio povredu radne duznosti i najviše stetovao ugledu MUP-a, time sto je protiv njega podignuta optužnica za krivično djelo? Kakva je to poruka o radu tog ministarstva? Da li je ministar procesuiran za tu svoju povredu kao i ovaj obicni policajac? Da li je Zakon i pravila jednak za sve?

ODGOVORITE
Name

Ana

28.06.2021 12:17

Onda moraju sve suspendovati čas pojedincima ali je njih sasvim malo.

ODGOVORITE
Name

Puki 18

28.06.2021 13:18

A ti si se bavila nekim istraživanjima pa nam kaži koliko je to malo.

Name

Ha ha

28.06.2021 13:13

Dodikov i lukačev klošarčina tako ubiju ljude pa ne odgovaraju zataška se

ODGOVORITE