Колоне на граници: Грађани БиХ хрле на вакцинацију

Масовна имунизација грађана Босне и Херцеговине, додуше у Србији, и овог викенда наставља се "пуном паром" ако је судити према фотографијама које су Клиxу уступили читаоци.

Босна и Херцеговина 26.06.2021 | 13:38
Колоне на граници: Грађани БиХ хрле на вакцинацију

Наиме, како је и видљиво на фотографији, велике гужве забиљежене су на граничном прелазу Увац, који се налази између Рудог у БиХ и Прибоја у Србији који је крајња дестинација за велики број бх. грађана који се желе вакцинисати у овој земљи.

Како су рекли Киxу, на граничном прелазу се чека и по три сата, обзиром да је великом броју грађана већ наступио и термин за ревакцинацију, што је уз оне који су кренули по прву дозу, створило велике гужве на бх. страни границе. Ипак, како су рекли, једном када се пређе граница читав процес вакцинације је веома брз и све је готово за неколико минута.

Подсјећамо, Из Института за јавно здравље Србије су раније за Клиx.ба потврдили да је држављанима БиХ за вакцинацију потребан само лични идентификацијски документ те да могу доћи на било који пункт у Србији.

У Србији је могуће вакцинисати се са неколико врста вакцина - Пфизер, АстраЗенеца, кинеске вакцине, Спутник В, међутим, од мјеста вакцинације зависи и коју ћете вакцину добити. Тамо гдје имају више врста на располагању, можете и бирати своју дозу.

(Агенције)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Ухх

26.06.2021 11:58

А ови наси лоповски политицари се само хвале. Ово је разог да треба да одговарају додиг,бакир и цовиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

26.06.2021 15:19

И гледају 24х дневно да украду гдје год могу. Што си тиче гласања за исте мислим да они имају уходан механизам за крађу избора и да народ ту тешко може шта промјенити и кад не гласа за поменуте.. Ту једино високи представник и цик да наметну начин гласања гдје је једноставно немогуће манипулисати гласовима. Па да видимо ко је вјера а ко невјера у овој нашој напаћеној земљи. Напаћеној захваљујући нашим лоповима.

Name

Србо

26.06.2021 12:06

Ја у ту невјерујем, ја вјерујем свом вођи а он се зове Миле од баје ,ха ха ха, ми смо бољи ентитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајеви Федерација БиХ

26.06.2021 12:55

Са породицом сам се вакцинисала у Србији...хвала Влади Србије,предсједнику Вуцицу,народу Србије,сто су дозволили да се и ми из БиХ моземо вакцинисати код њих...људи велики домацини,врхунска организација,бирати коју цес вакцину,особље услузно...све ријеци хвале...за овако дјело да се размисља о здрављу и другух народа се не мозе никад заборавити и ми из Босне смо увијек уз народ Србије да им иста буде требало....хвала велико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.06.2021 13:30

Бас лијепо. Опет заокрузимо ове насе лопове.

Name

26.06.2021 15:02

СХВАТИТИ ЋЕ ТЕ ЈЕДНОГ ДАНА, ШТА СТЕ ТРАЖИЛИ, ЖЕЛИМ ВАМ СВАКО ДОБРО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сњеза

27.06.2021 10:04

Тако је.Јадни народ похрлио по своју СМРТ.Кајаце се а бице касно.Сад кад поцнунразбољевати се и умирати окривице нас невакцинисане који мислимо својом главом.

Name

Воxпопули

26.06.2021 18:12

Вучићу и Србији доделити Нобелова награду за мир и здравље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

момо јово

27.06.2021 08:50

додијелити награду за злоцин против цовјецности