Сбербанк а.д. Бања Лука помаже пословање својих клијената

Сбербанк а.д. Бања Лука је посебну пажњу усмјерила на пословање микро предузећа, који се суочавају са озбиљним изазовима у пословању, узрокованим пандемијом корона вируса, те донијела одлуку да им помогне да покрену своје пословање и дођу до својих купаца и корисника услуга.

Република Српска 24.06.2021 | 11:59
Сбербанк а.д. Бања Лука помаже пословање својих клијената

Помоћ својим вјерним клијентима је спровела кроз уступање огласног простора на лед дисплеју (кровна реклама) на возилима Патрол таxија и Цегера.

Овим каналом оглашавања потенцијални купци ће моћи примјетити  њихову рекламу бренда, као и производа и услуга.

Овај вид подршке је мали допринос успјешној сарадњи са нашим микро предузећима, која траје годинама. Прије свега, велико нам је задовољство што ћемо на овај начин помоћи нашим привредницима, са циљем да на овај начин дођу до својих потенцијалних клијената, како би унаприједили своје пословање” рекао је овом приликом Гордан Ђукић, директор продаје и мреже филијала.

Друштвено одговорно пословање је једно од основних начела пословања Сбербанк а.д. Бања Лука, која ће се и у наредним годинама трудити да разумије потребе својих клијената и локалне заједнице у којој послује. 

Више информација о производима и услугама, сви заинтересовани могу добити на бесплатан број контакт центра 0800 59 999, лично у пословницама Сбербанк Бања Лука као и путем интернет странице банке www.сбербанкбл.ба.

(БН)