Sberbank a.d. Banja Luka pomaže poslovanje svojih klijenata

Sberbank a.d. Banja Luka je posebnu pažnju usmjerila na poslovanje mikro preduzeća, koji se suočavaju sa ozbiljnim izazovima u poslovanju, uzrokovanim pandemijom korona virusa, te donijela odluku da im pomogne da pokrenu svoje poslovanje i dođu do svojih kupaca i korisnika usluga.

Republika Srpska 24.06.2021 | 11:59
Sberbank a.d. Banja Luka pomaže poslovanje svojih klijenata

Pomoć svojim vjernim klijentima je sprovela kroz ustupanje oglasnog prostora na led displeju (krovna reklama) na vozilima Patrol taxija i Cegera.

Ovim kanalom oglašavanja potencijalni kupci će moći primjetiti  njihovu reklamu brenda, kao i proizvoda i usluga.

Ovaj vid podrške je mali doprinos uspješnoj saradnji sa našim mikro preduzećima, koja traje godinama. Prije svega, veliko nam je zadovoljstvo što ćemo na ovaj način pomoći našim privrednicima, sa ciljem da na ovaj način dođu do svojih potencijalnih klijenata, kako bi unaprijedili svoje poslovanje” rekao je ovom prilikom Gordan Đukić, direktor prodaje i mreže filijala.

Društveno odgovorno poslovanje je jedno od osnovnih načela poslovanja Sberbank a.d. Banja Luka, koja će se i u narednim godinama truditi da razumije potrebe svojih klijenata i lokalne zajednice u kojoj posluje. 

Više informacija o proizvodima i uslugama, svi zainteresovani mogu dobiti na besplatan broj kontakt centra 0800 59 999, lično u poslovnicama Sberbank Banja Luka kao i putem internet stranice banke www.sberbankbl.ba.

(BN)