Само Абазовић дошао на састанак код Кривокапића

Лидери партија парламентарне већине у Црној Гори нису се у сриједу појавили на састанку који је раније, у циљу постизања договора и превазилажења актуелне политичке кризе, предложио премијер Здравко Кривокапић, пише подгоричка Побједа.

Регион 24.06.2021 | 10:13
Само Абазовић дошао на састанак код Кривокапића

Састанак, који је требало да буде одржан јуче ујутро, отказан је јер се позиву премијера, како сазнаје Побједа, одазвао једино лидер Грађанског покрета Ура Дритан Абазовић, који је и потпредсједник Владе.

На састанак није дошао ни лидер Демократа и предсједник Скупштине Алекса Бечић, јер је био на службеном путу у Анталији.

Премијеров позив у старту су одбили лидери Демократског фронта Андрија Мандић, Милан Кнежевић и Небојша Медојевић јер они, како су раније рекли, не желе да преговарају са Здравком Кривокапићем, преноси РТЦГ.

Из ДФ је Побједи речено да је Кривокапић сасатанак заказао како би, тврде, "пореметио састанак лидера парламентарне већине на иницијативу СНП и Демос који је треба да буде одржан касније данас.

Премијеров позив одбили су и лидери Социјалистичке народне партије и Демоса Владимир Јоковић и Мидраг Лекић.

Они сматрају да прије разговора с премијером треба да се одржи састанак лидера парламентарне већине који су они иницирали.

(Тањуг)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Није него

24.06.2021 08:31

Као сруше напокон режим а онда дођу муљатори, као и код нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новица

24.06.2021 13:52

Нико да гласно изговори да Кривокапић више нема никакве везе са ЗБЦГ ; Како их није срамота да се сада сликају као носиоци три побједничке листе послије велеиздаје какву је направио Кривокапић како се не стиди!???

Name

Каква велеиздаја?

24.06.2021 15:19

Кога су веле издали? Кривокапић је можда Србин али радин по закону ЦГ и није он никога издао! У ЦГ живе и Албанци, Бошњаци и др народи! Уосталом не можете говорити да је Абазовић починио неки акт издаје када је он Албанац и ради за ЦГ а не за великосроску политику!

Name

Абазовица нико

24.06.2021 16:13

И не прозива јер сасвим логицно је да он и не мозе бити издајник интереса српског народа у ЦГ.

Name

Срби и

24.06.2021 09:31

Цигани, укљуцив и Црногорце. Ако несто није, онда пуца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спрдња

24.06.2021 22:17

Формирас владу након избора а у њу не улазе побједници избора. То је нешто невидјено код демократских земаља. Заст избори и зашто кампања ако после немаш власт као побједник. Та прица о експертској влади не пије воду, то је превара бирача тј. народа.

ОДГОВОРИТЕ