Samo Abazović došao na sastanak kod Krivokapića

Lideri partija parlamentarne većine u Crnoj Gori nisu se u srijedu pojavili na sastanku koji je ranije, u cilju postizanja dogovora i prevazilaženja aktuelne političke krize, predložio premijer Zdravko Krivokapić, piše podgorička Pobjeda.

Region 24.06.2021 | 10:13
Samo Abazović došao na sastanak kod Krivokapića

Sastanak, koji je trebalo da bude održan juče ujutro, otkazan je jer se pozivu premijera, kako saznaje Pobjeda, odazvao jedino lider Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović, koji je i potpredsjednik Vlade.

Na sastanak nije došao ni lider Demokrata i predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, jer je bio na službenom putu u Antaliji.

Premijerov poziv u startu su odbili lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević jer oni, kako su ranije rekli, ne žele da pregovaraju sa Zdravkom Krivokapićem, prenosi RTCG.

Iz DF je Pobjedi rečeno da je Krivokapić sasatanak zakazao kako bi, tvrde, "poremetio sastanak lidera parlamentarne većine na inicijativu SNP i Demos koji je treba da bude održan kasnije danas.

Premijerov poziv odbili su i lideri Socijalističke narodne partije i Demosa Vladimir Joković i Midrag Lekić.

Oni smatraju da prije razgovora s premijerom treba da se održi sastanak lidera parlamentarne većine koji su oni inicirali.

(Tanjug)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Nije nego

24.06.2021 08:31

Kao sruše napokon režim a onda dođu muljatori, kao i kod nas.

ODGOVORITE
Name

Novica

24.06.2021 13:52

Niko da glasno izgovori da Krivokapić više nema nikakve veze sa ZBCG ; Kako ih nije sramota da se sada slikaju kao nosioci tri pobjedničke liste poslije veleizdaje kakvu je napravio Krivokapić kako se ne stidi!???

Name

Kakva veleizdaja?

24.06.2021 15:19

Koga su vele izdali? Krivokapić je možda Srbin ali radin po zakonu CG i nije on nikoga izdao! U CG žive i Albanci, Bošnjaci i dr narodi! Uostalom ne možete govoriti da je Abazović počinio neki akt izdaje kada je on Albanac i radi za CG a ne za velikosrosku politiku!

Name

Abazovica niko

24.06.2021 16:13

I ne proziva jer sasvim logicno je da on i ne moze biti izdajnik interesa srpskog naroda u CG.

Name

Srbi i

24.06.2021 09:31

Cigani, ukljuciv i Crnogorce. Ako nesto nije, onda puca.

ODGOVORITE
Name

Sprdnja

24.06.2021 22:17

Formiras vladu nakon izbora a u nju ne ulaze pobjednici izbora. To je nešto nevidjeno kod demokratskih zemalja. Zast izbori i zašto kampanja ako posle nemaš vlast kao pobjednik. Ta prica o ekspertskoj vladi ne pije vodu, to je prevara birača tj. naroda.

ODGOVORITE