Мислили су да се дави и спасили је, а она је гумена секс-лутка!

Припадници спасилачке службе у Јапану који су успели да спасу „утопљеницу“ која је плутала морем, шокирали су се када су открили шта су заправо извукли из воде.

Занимљивости 23.06.2021 | 16:32
Мислили су да се дави и спасили је, а она је гумена секс-лутка!

Јутјуберка Танака Нацуки снимала је видео, када је приметила полицију, ватрогасна возила и кола хитне помоћи како крећу према обали Хакинохе на североистоку земље.

Нацуки је веровала да је сведок спасавања једног живота, све док спасиоци из воде нису извукли гумену лутку - секс-играчку. 

 

Лутка је неко време плутала по води, па су неки од грађана решили да позову хитне службе, мисливши да је у питању жена.

Други сведок који је присуствовао акцији спасавања, написао је на друштвеним мрежама: „Ово је сигурно смешно, али не и за хитне службе. Одложите своје смеће како треба, људи". 

 

Отприлике 2.000 секс-лутки, које коштају око 6.000 долара, прода се сваке године у Јапану, кажу стручњаци из индустрије.

Иако је то многима незамисливо, неки од власника гумених лутки, умеју да се за њих и емотивно вежу, па тако чак постоји и погребно предузеће намењено искључиво оваквим луткама - кад им истекне рок трајања.

Сместе их у ковчеге, обучене су у посебну одећу, а ковчег се украшава венцима.

Нису ретке ни бизарне службе које укључују молитве и паљење свећа.

Леја Арата, која има предузеће за организовање сахрана гумених лутки, рекла је да је „у тај посао ушла, јер је осетила да постоји потреба тржишта".

„Многи власници не желе да их баце као смеће, а има много и оних који их воле као да су истински чланови породице", додала је.

Објаснила је да се многи власници гумених лутака плаше „срамоте ако их баце у канту за смеће, јер би тако могле да их виде пролазници или комшије...".

(РТС)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Психа

28.06.2021 07:09

Ста се све десава у људским главама

ОДГОВОРИТЕ