Mislili su da se davi i spasili je, a ona je gumena seks-lutka!

Pripadnici spasilačke službe u Japanu koji su uspeli da spasu „utopljenicu“ koja je plutala morem, šokirali su se kada su otkrili šta su zapravo izvukli iz vode.

Zanimljivosti 23.06.2021 | 16:32
Mislili su da se davi i spasili je, a ona je gumena seks-lutka!

Jutjuberka Tanaka Nacuki snimala je video, kada je primetila policiju, vatrogasna vozila i kola hitne pomoći kako kreću prema obali Hakinohe na severoistoku zemlje.

Nacuki je verovala da je svedok spasavanja jednog života, sve dok spasioci iz vode nisu izvukli gumenu lutku - seks-igračku. 

 

Lutka je neko vreme plutala po vodi, pa su neki od građana rešili da pozovu hitne službe, mislivši da je u pitanju žena.

Drugi svedok koji je prisustvovao akciji spasavanja, napisao je na društvenim mrežama: „Ovo je sigurno smešno, ali ne i za hitne službe. Odložite svoje smeće kako treba, ljudi". 

 

Otprilike 2.000 seks-lutki, koje koštaju oko 6.000 dolara, proda se svake godine u Japanu, kažu stručnjaci iz industrije.

Iako je to mnogima nezamislivo, neki od vlasnika gumenih lutki, umeju da se za njih i emotivno vežu, pa tako čak postoji i pogrebno preduzeće namenjeno isključivo ovakvim lutkama - kad im istekne rok trajanja.

Smeste ih u kovčege, obučene su u posebnu odeću, a kovčeg se ukrašava vencima.

Nisu retke ni bizarne službe koje uključuju molitve i paljenje sveća.

Leja Arata, koja ima preduzeće za organizovanje sahrana gumenih lutki, rekla je da je „u taj posao ušla, jer je osetila da postoji potreba tržišta".

„Mnogi vlasnici ne žele da ih bace kao smeće, a ima mnogo i onih koji ih vole kao da su istinski članovi porodice", dodala je.

Objasnila je da se mnogi vlasnici gumenih lutaka plaše „sramote ako ih bace u kantu za smeće, jer bi tako mogle da ih vide prolaznici ili komšije...".

(RTS)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Psiha

28.06.2021 07:09

Sta se sve desava u ljudskim glavama

ODGOVORITE