"Фармаленд" доказ како Влада води рачуна о привреди

Посланик у Клубу СДС у Народној скупштини Небојша Вукановић данас је током скупштинског излагања добио опомену, након што је указао на пропаст некада успјешне фирме "Фармаленд" у Новој Тополи у коју је влада Републике Српске у претходним годинама уложила, како је рекао, виће од 80 милиона КМ.

Република Српска 22.06.2021 | 15:45
"Фармаленд" доказ како Влада води рачуна о привреди

"Требало би да данас прекинемо скупштину и одемо у ту фирму, која се налази уз ауто пут Бањалука - Градишка, па да на лицу мјеста видите како градња ауто-путева утиче на развој привреде, како се ви позивате", казао је Вукановић, током расправе о градњи ауто-пута Бањалука - Приједор обраћајући се Влади Српске.

"То је доказ ваше успјешне владавине и како градња ауто-пута утиче на развој привреде", казао је Вукановић, наводећи да је то сада еколошка катастрофа и да се на све стране шири задах трулежи угинулих животиња.

"То је слика вашег рада и бриге о привреди. Доводили сте Кинезе да купе ту фирму, гдје сте уложили преко 80 милиона КМ. Имате ли трунку одговорности и да ли ће неко одговарати за то", казао је Вукановић, кога је предсједавајући скупштине прекинуо у излагању, дајући му опомену.

Више у видео прилогу:

Како изгледа та некад успјешна фирма погледајте на овом <спан стyле="цолор: #3598дб;">линку: 

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Стево

22.06.2021 15:17

Фармланд су плански унистили,а успут пљачкали дрзавни новац. Довели неписмене људе да руководе толиким системом, а у позадини пљачкали кроз давања дрзавних пара фирми. Фармланд су унистили Миле и Стево Мирјанић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

22.06.2021 16:12

Вукане не дај да сесиц седи поред тебе. Он је папак као митриц,тубин,васиц,бањац,цавиц,и стевандиц.

Name

Е

22.06.2021 15:20

Има ту пуно предузеца која су унистена од ове власти иа има пуно и оних која су велики губитаси СРАМИХ БИЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чобан Стокић

22.06.2021 15:26

Ако се у шта разумију ови из владе ,то је сточарство, и опет су успјели да га упропасте. Немам ријечи !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Топ

22.06.2021 15:34

Те паре су у становима,куцама,возном парку тзв директора на фармланду...Младенко Топаловиц,Горан Дјукиц,Дарко Сандара,Предраг Згоњанин...изврсиоци криминала на фармланду

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фениx

22.06.2021 16:13

Аутопутеве граде за инвеститоре а пропадоше и домаћи ?.Пореде са Србијом која упоредо гради и путеве и инвеститоре привлачи.Па зашто су тако лоши уговори за изградњу и дупло скупљи километар него реално?Нервирају ме кад се јаве да нешто објасне.Који лопови.Дали се још ико нормалан пали на њихову причу.?

ОДГОВОРИТЕ