"Farmalend" dokaz kako Vlada vodi računa o privredi

Poslanik u Klubu SDS u Narodnoj skupštini Nebojša Vukanović danas je tokom skupštinskog izlaganja dobio opomenu, nakon što je ukazao na propast nekada uspješne firme "Farmalend" u Novoj Topoli u koju je vlada Republike Srpske u prethodnim godinama uložila, kako je rekao, viće od 80 miliona KM.

Republika Srpska 22.06.2021 | 15:45
"Farmalend" dokaz kako Vlada vodi računa o privredi

"Trebalo bi da danas prekinemo skupštinu i odemo u tu firmu, koja se nalazi uz auto put Banjaluka - Gradiška, pa da na licu mjesta vidite kako gradnja auto-puteva utiče na razvoj privrede, kako se vi pozivate", kazao je Vukanović, tokom rasprave o gradnji auto-puta Banjaluka - Prijedor obraćajući se Vladi Srpske.

"To je dokaz vaše uspješne vladavine i kako gradnja auto-puta utiče na razvoj privrede", kazao je Vukanović, navodeći da je to sada ekološka katastrofa i da se na sve strane širi zadah truleži uginulih životinja.

"To je slika vašeg rada i brige o privredi. Dovodili ste Kineze da kupe tu firmu, gdje ste uložili preko 80 miliona KM. Imate li trunku odgovornosti i da li će neko odgovarati za to", kazao je Vukanović, koga je predsjedavajući skupštine prekinuo u izlaganju, dajući mu opomenu.

Više u video prilogu:

Kako izgleda ta nekad uspješna firma pogledajte na ovom linku

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Stevo

22.06.2021 15:17

Farmland su planski unistili,a usput pljačkali drzavni novac. Doveli nepismene ljude da rukovode tolikim sistemom, a u pozadini pljačkali kroz davanja drzavnih para firmi. Farmland su unistili Mile i Stevo Mirjanić.

ODGOVORITE
Name

Borac

22.06.2021 16:12

Vukane ne daj da sesic sedi pored tebe. On je papak kao mitric,tubin,vasic,banjac,cavic,i stevandic.

Name

E

22.06.2021 15:20

Ima tu puno preduzeca koja su unistena od ove vlasti ia ima puno i onih koja su veliki gubitasi SRAMIH BILO.

ODGOVORITE
Name

Čoban Stokić

22.06.2021 15:26

Ako se u šta razumiju ovi iz vlade ,to je stočarstvo, i opet su uspjeli da ga upropaste. Nemam riječi !

ODGOVORITE
Name

Top

22.06.2021 15:34

Te pare su u stanovima,kucama,voznom parku tzv direktora na farmlandu...Mladenko Topalovic,Goran Djukic,Darko Sandara,Predrag Zgonjanin...izvrsioci kriminala na farmlandu

ODGOVORITE
Name

Fenix

22.06.2021 16:13

Autoputeve grade za investitore a propadoše i domaći ?.Porede sa Srbijom koja uporedo gradi i puteve i investitore privlači.Pa zašto su tako loši ugovori za izgradnju i duplo skuplji kilometar nego realno?Nerviraju me kad se jave da nešto objasne.Koji lopovi.Dali se još iko normalan pali na njihovu priču.?

ODGOVORITE