Очување Српске и економије главни циљ СДС-а (ВИДЕО)

- Основни принципи СДС су очување Републике Српске и њене дејтонске аутономије, затим заштита права и најугроженијих категорија, као што су пензионери, борци и социјално угрожене категорије становништва.

Република Српска 21.06.2021 | 15:16
Очување Српске и економије главни циљ СДС-а (ВИДЕО)

Ово је данас рекао, на конференцији за новинаре, предсједник СДС Мирко Шаровић, након сједнице Предсједништва те странке, која је одржана данас у Бањалуци.

Шаровић је рекао да су то принципи, који су садржани у заједничком документу око кога треба да се окупие опозиционе странке и сви они који желе промјене у Републици Српској.

Шаровић се осврнуо и на јучерашњу посјету званичника Републике Српске Бијељини.

Предсједништво СДС подржава ставове градоначелника Бијељине Љубише Петровића, који је за Бијељину тражио оно што јој припада.

"Тражимо једнак однос власти према свима без обзира која је странка гдје на власти и на томе ћемо до краја да инситирамо", рекао је Шаровић.

Он је најавио и сједницу Главног одбора СДС, која ће се одржати почетком јула у Бањалуци.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Костоломац

21.06.2021 13:47

Сви ви само прицате о некаквом оцувању српске, а сви знају да је српска угрозена изнутра, а ако ико мозе настетити српској то су политицари у самој српској, не постоји политицко Сарајево које не зели мир у једној економски јакој БИХ са два ентитета и са СТОП одласку младих и сколованих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

21.06.2021 15:38

Па де нам јавно откриј ко су ти што је руше изнутра, немој да морамо нагађати, не стиди се само реци...

Name

20 година пљацке

21.06.2021 16:08

Само Ви цувајте, ако јос има несто за цување?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буцо

21.06.2021 21:53

А види им женскица, све "љепотице" не дао бог усањати....

Name

Трновити пут сдса

22.06.2021 07:40

У Трнову сви причају да је одборник Лучић потрчко од М.Бјелице који је у социјалистичкој партији.Питање за сдс,како неко озбиљно да нас схвати када нам врх странке узима паре од позиције и играју за контра табор,радије ћемо изаћи из сдса и нећемо бити нигдје него да будемо слуге као што су сви из општинског одбора Трново..

ОДГОВОРИТЕ